0

سبد خرید شما خالی است.

0

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

چگونه کار میوه خشک کنی را شروع کنیم و محصولاتمان را بفروشیم؟

دسته بندی ها : مقالات ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ مدیریت سایت 492 مشاهده

 

خشک کردن یکی از روش های قدیمی برای نگهداری میوه بوده که امروزه رونق بسیاری پیدا کرده است. انواع میوه های موجود در بازار قابل خشک شدن هستند و با مصرف آن ها، مواد معدنی و ویتامین مورد نیاز بدن تامین می شود. همان طور که می دانید میوه های تازه مدت زمان نگهداری پایینی دارند و خیلی زود خراب می شوند اما میوه های خشک این قابلیت را دارند که بدون نگهداری در یخچال، حتی برای چند سال هم سالم بمانند.

میوه خشک کنی از پر طرفدارترین کسب و کار های چند سال اخیر است که استقبال بسیاری از آن شده و با توجه به روش تولید میوه خشک می توان درآمد آن را محاسبه کرد. به طور کلی با استفاده از دستگاه های پیشرفته تر، که ظرفیت تولید میوه خشک بیشتری را دارند و با روزانه چند ساعت کار مفید می توان بازدهی بیشتری داشت، از این رو درآمد نیز بیشتر خواهد بود.

ما در این مقاله به سوال های شما درباره چگونگی ایجاد کسب و کار میوه خشک کنی، نحوه فروش محصولات، علت ورشکستگی برخی کارگاه ها و سوالاتی از این قبیل پاسخ خواهیم داد.

تولید میوه خشک و کسب درآمد از آن

محاسبه درآمد میوه خشک کنی به عوامل بسیاری بستگی دارد و نمی توان به طور دقیق آن را بیان کرد. در کل اگر به دنبال درآمد بیشتری از تولید میوه خشک هستید، باید به فکر راه اندازی کارگاه نیمه صنعتی و یا کارخانجات صنعتی باشید، زیرا هرچه ظرفیت تولید بیشتر باشد درآمد حاصل شده از این کار نیز بیشتر خواهد بود.

در ایران باغ های میوه بسیاری وجود دارد، این امر موجب شده بیشتر افراد به کسب درآمد از طریق میوه خشک کنی فکر کنند. اما قبل از هر چیز باید میزان سرمایه مورد نیاز را بررسی کرده و با کسب اطلاعاتی دقیق، مجوز های لازم برای راه اندازی این کار را اخذ کرده و هزینه خرید تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز را برآورد کنید و سپس میزان سود حاصل شده از میوه خشک کنی را محاسبه نمایید.

در صورتی که در حجم کم و به صورت خانگی شروع به فعالیت در زمینه تولید میوه خشک کنید، نباید انتظار درآمد بالایی داشته باشید؛ زیرا روزانه با چندین ساعت کار فقط می توانید چند کیلو میوه خشک تولید کنید. از این رو سود زیادی شامل کار شما نمی شود و وقت بسیاری را از دست می دهید. اما در تولید میوه خشک به صورت صنعتی سود آوری بسیار بالا است و توجه به نحوه تولید و ظرفیت آن، کاملا متفاوت بوده و چون کار با دستگاه های پیشرفته انجام می شود و در کمترین زمان، بیشترین حجم میوه، خشک خواهد شد. به دلیل استفاده از تجهیزات به روز، کیفیت کار بسیار بالا بوده و از این رو محصولات فروش بیشتری خواهند داشت، در نتیجه سود تولید میوه خشک با این روش بسیار زیاد است. اگر برای تاسیس کارگاه میوه خشک کنی، نیاز به مشاوره دارید با کارشناسان مجرب ما در تجهیز صنعت تهران تماس بگیرید و پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

با توجه به استقبال بیشتر افراد از میوه خشک، ممکن است هر فردی برای کسب درآمد به تولید میوه خشک فکر کرده باشد. میوه خشک کردن در ظاهر کار آسانی به نظر می آید اما باید در مورد نحوه کار، دستگاه های مورد نیاز و … اطلاعات کافی داشته باشید. میوه خشک کردن به سه صورت انجام می شود که قبل از هر چیزی باید روش تولید را انتخاب کنید، زیرا رابطه مستقیمی با کسب در آمد دارد. در واقع تولید میوه خشک به سه روش خانگی، کارگاهی و صنعتی انجام می شود که هر کدام نیازمند تجهیزات و شرایط خاصی هستند.

محصولاتی که کارخانه های صنعتی تولید می کنند، اغلب دارای کیفیت بالاتری هستند و از آن جایی که اکثر افراد به دنبال کیفیت هستند، این محصولات را بیشتر پسند می کنند. در کل اگر به فکر تولید میوه خشک و کسب در آمد هستید بهتر است ابتدا به صورت کارگاهی اقدام کنید، سپس با راه اندازی کارخانجات میوه خشک کنی محصولاتی با کیفیت بالاتر به بازار عرضه کنید و سود بیشتری از تولید ببرید.

میزان سرمایه اولیه و سود دهی تولید میوه خشک

تولید میوه خشک، کسب ‌و کاری سود آور است و میزان سود دهی آن با وسعت کسب‌ و کار شما، کیفیت محصول، بازاریابی و کیفیت بسته ‌بندی تناسب دارد.

هرچه میزان سرمایه اولیه را افزایش دهید، کار شما توسعه بیشتری خواهد داشت. سود حاصل از میوه خشک کنی، در حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد است. به طور معمول از هر ۱۰ کیلوگرم میوه تازه، حدود ۱ کیلوگرم میوه خشک به دست می‌آید. ضایعات حاصل از تولید را نیز می‌توانید به شرکت ‌های تولید کود ارگانیک یا به دامداری ‌ها بفروشید.

قیمتی که روی محصول خود می گذارید باید رقابتی باشد و بتوانید با سایر تولید کنندگان رقابت نماید. سود بالا بسیار جذاب است اما قیمت گذاری بالا می تواند موجب شود که مشتری از شما خرید نکند. حاشیه سود را متناسب با هزینه های اولیه و توان خرید مردم در بازار تعیین کنید. با قیمت های نجومی و غیر واقعی مشتری ها را نا امید نکنید.

تولید میوه خشک در ایران به دو صورت تولید خشکبار سنتی و تولید چیپس میوه ‌های فصول مختلف انجام می‌گیرد. در بخش خشکبار سنتی محصولاتی چون انجیر، قیسی، توت، انواع آلوی خشک، کشمش و مویز تولید می‌شود و در بخش چیپس، میوه ‌های فصول مانند آلو شابلون، هلو، شلیل، توت فرنگی، سیب، موز، انبه، خرمالو، آناناس و کیوی و … به صورت اسلایس یا حلقه ‌ای برش داده و خشک می‌شوند. با محاسبه قیمت خرید میوه تازه و تمام هزینه هایی که برای تبدیل آن به میوه خشک نیاز است، به سود آور بودن این کسب و کار پی می بریم.

در کارخانجات و کارگاه های بزرگ، با توجه به این که تولید بالایی دارند، باید میوه تازه را در حجم های بسیار بالا خریداری کنند. خرید در حجم بالا باعث می شود تا هزینه کمتری برای تهیه میوه خشک بپردازند و میوه های با کیفیت تری تهیه کنند. این کارخانجات اگر برای محصولات خود بازار مناسبی داشته باشند، سود بسیار خوبی به دست خواهند آورد.

حاشیه سود برای کارگاه های کوچک و تولیدات خانگی، بسیار پایین است، چرا که علاوه بر حجم تولید پایین، هزینه بیشتری باید برای تهیه میوه تازه بپردازند. در نتیجه این محصولات با قیمت تمام شده بالاتری تولید می شوند و حاشیه سود نا چیزی خواهند داشت و البته کیفیت مطلوبی نیز نخواهند داشت.

اگر بررسی ها به صورت دقیق و حرفه ای صورت بگیرد، مشتریان خود را پیدا خواهید کرد و محصولات را از طریق دیگر تولیدکنندگان می توانید تأمین کنید.

بازاریابی مقدم بر تولید  

بازاریابی برای میوه خشک را پیش از تولید گسترده آن آغاز کنید. برای انجام کار از هر دو روش سنتی و اینترنتی بازاریابی، استفاده کنید. روش سنتی به ویژه برای شرایط پیش از تولید انبوه، مناسب است. نمونه محصول تولید شده را به فروشگاه ‌های عرضه محصول ببرید و سعی کنید از آن‌ ها سفارش بگیرید. با این روش می‌ توانید تولید محصول را با خیال راحت آغاز کنید.

اهمیت بازاریابی بیشتر از تولید بوده، بنابراین روش ‌های بازاریابی و تبلیغات را بیاموزید. برای محصولات خود کاتالوگ تهیه کنید تا بتوانید اطلاعاتی از انواع محصول و شکل بسته ‌بندی را به خریداران نشان دهید.

در مرحله بعد باید از روش ‌های بازاریابی اینترنتی استفاده کنید. اگر کسب ‌و کار کوچکی دارید، می‌توانید با راه‌ اندازی صفحاتی در شبکه ‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و کانال‌ ها یا گروه ‌هایی در نرم‌ افزارهای پیام ‌رسان مانند تلگرام شروع کنید.

اگر کسب ‌و کار شما به صورت کارگاهی و صنعتی است، حتما از وب ‌سایت استفاده کنید. در وب ‌سایت اختصاصی می‌توانید اطلاعات کسب ‌و کار، برند و شرح مجزای محصولات خود را در اختیار مشتریان احتمالی و مشتریان وفا دار قرار دهید.

مجوز های لازم برای راه ‌اندازی کارگاه

در ابتدا در خانه شروع به کار کنید چون نیاز به هیچ مجوزی ندارید. بعد از پیشرفت در کار و داشتن در آمد مناسب، حال برای گسترش تولیدی به سراغ مجوز بروید. برای گرفتن مجوز به اتحادیه تولیدی میوه خشک و بسته ‌بندی و جهاد کشاورزی در شهرتان مراجعه کنید.

وام برای تولید میوه خشک

بعضی از بانک ها وام و تسهیلاتی برای اشتغال می دهند که با این وام می توان کسب و کار های کوچک را راه اندازی نمود. برای برخی از این وام ها ضامن لازم نیست اما مبلغ آن کم می باشد که برای شروع کار مناسب است. بسیج سازندگی و جهادکشاورزی و یکسری صندوق ها، وام های خوبی برای راه اندازی کارگاه ها می دهد. با ارتباط گرفتن با یکی از این مراکز و درخواست وام، سرمایه اولیه خود بیشتر کنید و کارگاه خود را گسترش بدهید.

چند نکته مهم برای شروع کار

نکته اول: در نظر داشته باشید که بهتر است از میوه های بین رسیده و کال استفاده کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید چون هر قدر میوه ها رسیده و تازه باشند، مزه میوه های خشک شده قطعا خوشمزه تر خواهد بود. و همچنین اگر میوه کال و نرسیده باشد مزه میوه های خشک شده ضعیف تر خواهد بود و رنگ بهتری خواهد داشت همچنین اگر میوه خیلی رسیده و شیرین باشد رنگ محصول خروجی تیره تر می شود.

نکته دوم: برش های میوه طبق سلیقه و خواسته های خودتان و بسته به نوع میوه می تواند از 4-8 میلی متر باشد. بنابراین توجه داشته باشید که هر چه میزان آب محصولی که دارید بیشتر باشد بایستی ضخامت برش محصولات نیز بیشتر باشد، مثل هندوانه که یک میوه آبدار بوده و بعد از خشک شدن کوچک می شود، پس ضخامت برش باید با توجه به نوع میوه کوچک و بزرگ انتخاب شود.

نکته سوم: برای بهتر پوست کندن میوه ها آن ها را یک بار در آب گرم و بعد، در آب خنک قرار دهید این کار باعث می شود که پوست میوه ها راحت تر جدا شود.

نکته چهارم: یکی از کارهایی که می توان انجام داد تا رنگ میوه ها بر نگردد و تیره نشود، استفاده از بعضی از اسید های مجاز دارای ویتامین c، می باشد. اما اگر قصد ندارید از این مواد استفاده کنید برای جلوگیری از تیرگی رنگ میوه خشک، می‌توانید از آب میوه هایی که دارای ویتامین C هستند استفاده کنید. برای مثال آب آناناس یا آب پرتقال و یا آب لیمو وسایر میوه هایی که دارای عطر و طعم خوبی هستند. تقریبا 3-5 دقیقه محصولتان را در آب میوه قرار دهید و بعد میوه ها را بر روی سینی‌های خشک کن قرار دهید. همچنین از محلول پودر متابی با میزان ده گرم در ده الی 20 لیتر آب می توان استفاده نمود.

ظاهر جذاب میوه های خشک شده، یکی از شیوه های جذب مشتری است. میوه خشک هایی که برق می زنند یا رنگشان سیاه و کدر نباشد، راحت تر نظر مشتری را جلب می کنند. برای اینکار می توانید از ترکیب آب و شکر برای جذاب کردن ظاهر میوه و یا از ترکیب های سولفات دار برای جلوگیری از سیاه شدن میوه ها استفاده کنید.

انواع دستگاه میوه خشک کن و چیپس ساز

دستگاه‌ های میوه‌ خشک‌ کن به سه صورت خانگی، کارگاهی و صنعتی در بازار ایران وجود دارند که از هر سه نوع آن برای تولید میوه خشک و سبزی خشک می ‌توانید استفاده کنید. قیمت دستگاه ‌های میوه‌ خشک‌ کن کارگاهی و صنعتی بالاتر بوده و بعضی از این دستگاه ها طی ۸ ساعت کاری حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلو گرم میوه خشک تولید می‌ کنند. مدل ‌های صنعتی این دستگاه در مدل ‌های کابینتی و کانتینیوس یا تونلی تولید می‌شوند. برای مثال دستگاه تولید میوه خشک کانتینیوس می‌تواند در ۸ ساعت کاری، ۱ تا 2 تن میوه خشک تولید کند.

دستگاه های خشک کن معمولا در مدل های کابینی، تونلی و دوار ساخته می شوند. هر سه مدل با مکانیزم حرارتی کار می کنند و توسط المنت برقی یا مشعل های گازی و گازوئیلی گرمایی که برای خشک شدن محصولات مورد نیاز است فراهم می شود.

دستگاه میوه خشک کن کابینی جز خشک کن های پر استفاده و محبوبی است که برای سه ظرفیت خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی طراحی و ساخته شده است.

در صورتی که حجم میوه، بالا باشد می توان از دستگاه های خشک کن تونلی یا چند کابین استفاده کرد. این دستگاه به صورت سفارشی و با توجه با ظرفیت تولید محصول ساخته می شود.

یکی از سازندگان موفق و بنام در حوزه تولید دستگاه های خشک کن، شرکت هواکروز است. این شرکت به صورت تخصصی روی دستگاه های خشک کن کار می کند و با کیفیت بسیار بالا آن ها را ارائه می دهد.

دستگاه میوه خشک کن خانگی

دستگاه خشک کن خانگی برای استفاده در منازل و راه اندازی کسب و کار خانگی بسیار عالی است. در هنگام خرید خانگی دستگاه خشک کن باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • ابعاد و شکل ظاهری دستگاه برای استفاده در منزل مناسب باشد. ممکن است بخواهید در آشپزخانه، تراس یا اتاق خود از آن استفاده کنید.
  • بدنه دستگاه دارای عایق های مناسبی در مقابل حرارت، رطوبت و صدا باشد. تا محیط اطراف گرم نشود، رطوبت وارد محیط نشده و صدای دستگاه نیز آزار دهنده نباشد.
  • میزان مصرف سوخت آن کم باشد تا استفاده از آن صرفه اقتصادی داشته باشد.

دستگاه خشک کن خانگی شرکت هوا کروز، تمام ویژگی های یک دستگاه میوه خشک کن خانگی مناسب را دارد. برد این دستگاه با سه سال گارانتی و بقیه قطعات با گارانتی یک ساله و ده سال خدمات پس از فروش عرضه می شود.

دستگاه خشک کن نیمه صنعتی

دستگاه خشک کن نیمه صنعتی برای راه اندازی یک کارگاه کوچک میوه خشک قابل استفاده است. این دستگاه نسبت به دستگاه های خانگی ظرفیت بالاتر و دارای ابعاد بسیار مناسب تری بوده که حتی در منزل نیز می توان از آن استفاده کرد.

میوه خشک کن نیمه صنعتی هوا کروز به صورت گازی، برقی یا دو گانه ساخته شده و دارای سنسور های رطوبت و دما بوده و گردش هوای گرم و تخلیه رطوبت در آن به صورت خودکار انجام می شود.

دستگاه میوه خشک کن صنعتی

برای تولید میوه خشک در حجم بالا از دستگاه های خشک کن صنعتی استفاده می شود. در خشک کن های کابینی ظرفیت دستگاه با تعداد سینی ها و ابعاد آن قابل محاسبه است. دستگاه های خشک کن صنعتی هوا کروز، در مدل تک کابین، دو کابین تا شش کابین ساخته می شوند.

وجود حافظه در این دستگاه سبب می شود تا تنظیمات با قطع برق و خاموش شدن دستگاه ذخیره شود. بنابراین نیازی به تنظیمات مجدد و سر زدن به دستگاه نیست و با وصل جریان برق دستگاه به صورت اتوماتیک به کار خود ادامه می دهد.

ویژگی های دستگاه میوه خشک کن کار آمد

تمامی دستگاه های خشک کن، فارغ از نوع و ظرفیت آن، باید دارای ویژگی های زیر باشند و نداشتن یا ضعف در این ویژگی ها باعث عملکرد ضعیف دستگاه خواهد شد. این ویژگی ها عبارتند از:

  • دستگاه میوه خشک کن باید محصولات مختلف را به صورت کاملا یکدست خشک کند.
  • اگر دستگاه شما توان مصرفی بالایی داشته باشد، استفاده از آن صرفه اقتصادی نخواهد داشت.
  • استفاده از قطعات و تجهیزات با کیفیت در ساخت دستگاه خشک کن، باعث افزایش طول عمر دستگاه خواهد شد.
  • بدنه دستگاه های خشک کن باید دارای عایق مناسب XPS باشد تا گرما، رطوبت و صدا از داخل کابین خارج نشود.
  • وجود سنسورهای رطوبت و دما نیز برای بررسی دمای کابین و رطوبت محصول نیاز است.
  • داشتن سیستم تخلیه دقیق و خودکار رطوبت برای جلوگیری از تغییر رنگ و سیاه شدن محصول
  • داشتن گارانتی و خدمات شرکت سازنده

در دستگاه های خشک کن میوه هواکروز، برد دستگاه دارای گارانتی 3 ساله و بقیه قطعات دارای گارانتی یک ساله بوده و این نشانه اطمینان این شرکت نسبت به کیفیت و عملکرد این دستگاه است.

تولید میوه خشک در منزل

تولید میوه خشک در منزل معمولا توسط خانم های خانه دار انجام می گیرد. برای تولید میوه خشک در منزل، نیاز به یک دستگاه اسلایسر دستی و یک دستگاه میوه خشک کن کوچک است.

با توجه به کوچک بودن دستگاه های میوه خشک کن خانگی، امکان تولید روزانه بیش از ۳ الی ۴ کیلو میوه خشک وجود ندارد و این میزان بسیار ناچیز بوده و نیازمند صرف زمان طولانی است و در نهایت قابل رقابت با تولیدات کارخانجات بزرگ نخواهد بود.

حداقل بودجه مورد نیاز برای شروع این کار به نوسانات بازار در این امر مربوط بوده و قیمت ها را نمی توان به صورت دقیق مطرح کرد.

حداقل فضای مورد نیاز برای شروع یک اتاق 12 متری بوده و وجود دو نفر نیروی انسانی برای کار نیز، لازم است. علاوه بر تجهیزات لازم برای این کار باید اطلاعات کافی در زمینه مراحل تولید، نحوه بسته بندی، فروش، محاسبات مالی و … داشته باشید تا بتوانید درآمد خوبی کسب کنید.

دستگاه‌ های مورد نیاز برای تولید میوه خشک در خانه

برای کسب درآمد تمام جوانب را بسنجید و بدانید که قرار است در ابتدا چقدر هزینه کنید، از مواد اولیه گرفته تا دستگاه و وسایل مورد نیاز برای این کار را در نظر بگیرید. شما در ابتدا متناسب با فضایی که در اختیار دارید دستگاه های خود را تهیه می‌کنید.

اگر قصد تولید خانگی میوه خشک را دارید شما علاوه بر دستگاه میوه‌ خشک‌ کن به برخی دستگاه های دیگر نیاز دارید. این دستگاه ها عبارتند ار:

 اسلایسر

برش میوه تاثیر بسزایی در روند خشک کردن میوه با دستگاه خشک کن دارد. وقتی همه تکه‌ های میوه به یک اندازه باشد باعث می‌شود که همه میوه به صورت یکسان خشک و چیپسی شود. این کار با استفاده از دست بسیار مشکل و زمان ‌بر است؛ به خصوص زمانی که حجم بالایی از میوه‌ ها قرار است اسلایس شوند و در دستگاه قرار بگیرند، بنابراین وجود یک اسلایسر برای رعایت همه این موارد ضروری می باشد.

دستگاه هسته گیر

یکی دیگر از دستگاه ‌های مورد نیاز در زمینه کسب و کار با دستگاه میوه خشک کن، دستگاه هسته گیر است؛ از این جهت که سرعت بیرون آوردن هسته از میوه بالاتر برود. این دستگاه برای همه میوه ‌ها قابل استفاده است.

دستگاه وکیوم یا دوخت حرارتی

شما به یک دستگاه کوچک وکیوم یا دوخت حرارتی برای بسته ‌بندی نیاز دارید. هرچه بسته‌ های خود را در حجم کمتر تولید کنید بهتر است، چون بسته‌های 250 گرمی برای این محصول در بازار بیشترین طرفدار را دارد و به خاطر قیمت بالای محصول، حجم کمتر محصول، بیشتر مورد توجه خانواده ‌ها خواهد بود.

مزایای دستگاه میوه خشک کن خانگی

از یک دستگاه میوه خشک کنی خانگی می‌توان برای خشک کردن انواع میوه و سبزیجات استفاده کرد. این بدین معنی است که شما می‌توانید با استفاده از یک دستگاه، محصولات متنوعی تولید کنید و بدین ترتیب برای تمامی سلیقه‌ ها محصول مناسبی آماده کنید و کسب درآمد در منزل را تجربه کنید.

دستگاه‌ های ميوه خشك كن خانگی، معمولا از گاز استفاده می‌کنند؛ قیمت گاز در مقایسه با دیگر انرژی ‌ها همانند برق بسیار اندک است و این موجب می‌شود شما هزینه مصرفی کمی برای سوخت دستگاه خود، پرداخت نمایید.

تولید میوه خشک در کارگاه و کارخانه

تولید میوه خشک در کارگاه های کوچک و کارخانجات، نیازمند دستگاه های بیشتر و پیشرفته تری است. دستگاه های شست و شو، اسلایسر برقی، دستگاه های خشک کن کابینی و دستگاه های بسته بندی و نوار نقاله از جمله وسایل و امکانات مورد نیاز برای راه اندازی یک کارگاه کوچک یا کارخانه تولید میوه خشک هستند.

کارگاه های کوچک با توجه به کابینتی بودن دستگاه های میوه خشک کن، تولید چشم گیری در طول یک روز کاری نخواهند داشت.

با فرض روزانه 8 ساعت کار مفید و با بازدهی یک کیلو میوه خشک از هر ده کیلو میوه تازه، در طول روز بیشتر از ده کیلو میوه خشک نمی توانند تولید کنند.

اما کارخانجات بزرگ و صنعتی در این زمینه موفق تر هستند و بازدهی بسیار بیشتری دارند. با توجه به دستگاه های تونلی برای خشک کردن میوه، این کارخانجات روزانه ۲۰۰ الی ۳۰۰ کیلو میوه خشک تولید می کنند، علاوه بر حجم تولید بالای کارخانجات، کیفیت محصولاتشان نیز قابل مقایسه با محصولات خانگی و کارگاهی نخواهد بود.

مزایا دستگاه خشک کن میوه در مقایسه با روش سنتی

کارایی: دستگاه های خشک کن میوه در مقایسه با روش های سنتی خشک کردن میوه در آفتاب، کار آمدتر هستند زیرا می توانند مقادیر زیادی میوه را در مدت زمان کوتاهی خشک کنند.

 قوام: خشک کن های میوه، نتایج ثابتی را ارائه می دهند زیرا می توانند دما، رطوبت و هوا را کنترل کنند و از برشته شدن کامل میوه اطمینان حاصل کرد.

 حفظ ارزش غذایی: میوه خشک کن ها می توانند ارزش غذایی میوه را حفظ کنند، زیرا می توانند میوه را در دمای پایین خشک کنند که به حفظ عناصر ضروری کمک می کند.

ماندگاری طولانی تر: میوه های خشک نسبت به میوه های تازه ماندگاری بیشتری دارند و دستگاه خشک کن میوه می تواند به افزایش بیشتر ماندگاری کمک کند.

معایب دستگاه خشک کن میوه در مقایسه با روش سنتی

هزینه اولیه بالا: خرید دستگاه خشک کن میوه ممکن است گران بوده و سرمایه گذاری روی آن ها برای برخی دشوار باشد.

نگهداری: دستگاه خشک کن میوه به نگهداری منظم نیاز دارند تا اطمینان حاصل شود که به درستی کار می کنند، که می تواند زمان بر و پر هزینه باشد.

مراحل تولید چیپس میوه

1.خرید میوه تازه: خرید انواع میوه مورد نیاز برای خط تولید و حمل آن ‌ها تا محل تولید

2.کنترل کیفیت اولیه: جدا کردن شاخ ‌و برگ ‌ها، سنگ و خاک و میوه ‌های فاسد

3.دسته ‌بندی قبل از شست ‌و شو: جدا کردن میوه ‌های سالم از میوه ‌های آسیب ‌دیده

4.شست ‌و شو: شستن میوه ‌ها در حوض، وان یا دستگاه وان شست ‌و شو

5.گند زدایی: گند زدایی کردن میوه‌ ها با موادی چون پرکلرین طبق اعلام مراجع ذی‌ صلاح در حوضی دیگر

6.آب ‌کشی: آب‌ کشی میوه ها با دقت و تحت فشار آب یا با استفاده از تبدیل ‌های پودر کننده آب (مه پاش)

7.کنترل کیفیت ثانویه: کنترل کیفیت و سلامت میوه ‌ها بعد از آب‌ کشی

8.پوست‌ گیری: حذف زواید لک ‌دار و خراب و پوست‌ گیری میوه ‌هایی که بدون پوست خشک می‌شوند.

9.خرد کردن: خرد کردن، اسلایس ‌کردن یا برش ‌دادن میوه ‌ها با دست یا دستگاه اسلایسر

10.غیر فعال‌ سازی آنزیم: عبور میوه از دستگاهی به نام بلانچر و انجام عمل غیر فعال‌ سازی آنزیم

11.خشک ‌کردن: قرار دادن میوه ‌ها در دستگاه خشک ‌کن و خشک کردن آن ها

12.دسته ‌بندی پایانی: دسته ‌بندی محصولات از نظر نوع، وزن و اندازه

13.بسته ‌بندی: بسته ‌بندی محصول به صورت دستی یا با دستگاه، یکی از مهم ‌ترین قسمت ‌های تولید و عرضه هر محصولی است. بسته بندی زیبا، تمیز و مرتب که دارای طراحی جذاب باشد، در فروش و مشتری پسند کردن محصولات شما بسیار بیشتر از هر چیزی موثر است؛ در واقع ظاهر و طراحی بسته بندی خودش بهترین تبلیغ برای محصول شما خواهد بود. پس در این بخش حساست به  خرج ندهید و توجه کنید که بسته بندی عالی همیشه گران ترین بسته بندی نیست، بلکه خلاقانه ترین و زیبا ترین بسته بندی همیشه بهترین است.

تولید پودر میوه خشک

تولید پودر میوه خشک یکی دیگر از ظرفیت ‌های بازار میوه خشک است. در این روش، میوه‌ های تازه، ابتدا خشک می‌شوند و سپس به شکل پودر در می‌آیند. از پودر به دست ‌آمده برای تولید محصولاتی چون پودر میوه خشک، دمنوش‌ های میوه ‌ای، شکلات ‌هایی با طعم میوه و چای با طعم میوه استفاده می‌شود.

چند نکته برای تولید محصول درجه یک

  1. پوست میوه را بگیرید، پوست میوه هایی مثل سیب، گلابی و … که به حالت طبیعی میل می‌شود، می ‌توانید آن ها را به صورت خشک نیز مصرف کنید. مرکباتی که پوست نازک دارند نیز می‌توانند با پوست خوب باشند، البته در صورتی که تلخی خفیف پوست آن‌ ها شما را اذیت نمی‌کند. بنابراین می‌توانید لیمو، لیموترش و پرتقال را نیز با پوست خشک کنید.
  2. میوه را به قطعات 4 میلیمتر تا یک سانتی‌ متر برش دهید. میوه‌ های کوچک ‌تر را می‌ توان به صورت کامل یا نصفه خشک کرد، به عنوان مثال می ‌توان توت فرنگی را نصف کرد یا به صورت حلقه ‌ای برش داد. زرد آلو و گیلاس را می ‌توان به سادگی نصف کرده و هسته آن ها را جدا کرد و سپس خشک کنید. زغال اخته را می ‌توان به صورت کامل خشک کرد؛ اما باید پوست آن ‌ها را با یک چاقو سوراخ کنید تا قبل از خشک شدن کامل داخل آن، پوست آن خشک و سفت نشود. هرچه تکه های میوه کوچک ‌تر یا نازک ‌تر بریده شود، سریع ‌تر خشک می‌شود، بنابراین حتما هر نوع میوه را به قطعات هم اندازه برش دهید.
  3. میوه را با آب لیمو اسپری کنید، برای تولید چیپس میوه پیشنهاد می‌شود از آب لیموی بسته ‌بندی شده (شیشه آب لیمو) به جای آب لیموی تازه استفاده کنید. هدف اصلی این است که میوه ‌ها قهوه ‌ای نشوند، بنابراین اگر ظاهر زیبای چیپس میوه برایتان مهم نیست، این مرحله ای است که می‌ توانید کاملا از آن بگذرید. ساده ‌ترین راه برای پخش یکنواخت آب لیمو این است که آن را با یک بطری اسپری روی تکه ‌های برش سیب، تکه‌ های موز و غیره بپاشید.
  4. برش ‌های میوه را در یک لایه در سینی دستگاه خشک کن پخش کنید، مطمئن شوید که لبه های میوه ها روی هم قرار نگیرند و قطعات میوه به هم نچسبند و قسمت‌ های مختلف به خوبی خشک شوند. میوه‌ های مختلف را در سینی ‌های مختلف قرار دهید؛ زیرا هر نوع میوه در مدت زمان متفاوتی خشک می‌شود.
  5. دمای دستگاه میوه خشک کن را بین ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خشک کردن در دمای ۵۰ درجه منجر به یک چیپس کم ‌آب یکنواخت می‌شود، در حالی که با تنظیم دما روی ۶۰ درجه همه چیز کمی سریع تر پیش می‌رود و چیپس خشک ‌تری خواهید داشت.
  6. اجازه دهید میوه خشک، سرد و ترد شود. بسته به نوع میوه، اندازه بریده شده، رطوبت هوا و قدرت دستگاه میوه خشک کن، میوه شما می‌تواند از ۶ تا۳۰ ساعت آماده شود. سیب و مرکبات نازک ترد شده، با سرد شدن در دمای اتاق شکننده‌ تر می‌شوند. انگور، گیلاس، توت فرنگی و سایر توت ‌ها، انبه و آناناس و … چرمی و انعطاف پذیر می‌شوند. اگر می‌ خواهید بهترین روش تولید چیپس میوه را امتحان کنید، اجازه دهید میوه ‌ها در هوای آزاد به خوبی سرد و ترد شوند.
  7. برای نگهداری طولانی مدت، میوه را حالت دهید اگر مقدار کمی میوه خشک درست می‌کنید لازم به این کار نیست اما اگر مقدار زیاد میوه را خشک کرده‌ اید و می‌خواهید آن را برای چند هفته یا چند ماه نگهداری کنید، بهتر است میوه را “حالت دهی” کنید. این مرحله توسط مرکز ملی نگهداری غذای خانگی توصیه می‌شود و اطمینان می‌دهد که همه میوه ‌ها به درستی و یکنواخت خشک شوند.

حالت دهی یعنی میوه خشک شده را در دمای اتاق و در یک کیسه پلاستیکی یا شیشه بسته بندی کنید و بگذارید تا یک هفته کامل در دمای اتاق بماند. روزی یک بار به آرامی آن را تکان دهید. اگر در داخل شیشه یا کیسه غلیظ و شل شد، میوه را به دستگاه آبگیری ببرید، ولی اگر بعد از ۷ روز چنین نشد، میوه آماده خوردن یا نگهداری است.

  1. چیپس میوه را در شرایط بهداشتی نگهداری کنید اگر قصد دارید میوه را طی یک ماه بخورید، آن را در دمای اتاق در شیشه درب دار نگهداری کنید. در ظروف پلاستیکی یا کیسه‌ های زیپ دار نیز می‌توانید آن ها را نگهداری کنید. اگر می‌خواهید میوه‌ ها را طولانی تر نگهداری کنید، ظرفی انتخاب کنید که هوا به هیچ وجه به آن نفوذ نکند. همچنین می‌توانید میوه ‌ها را جدا کرده و برای نگهداری طولانی ‌مدت فریز کنید. البته اگر چیپس میوه شما یخ زده باشد، کمی مزه آن تغییر خواهد کرد و کمتر احتمال دارد همه آن را، در یک وعده بخورید. بطور کلی بسته بندی مناسب چیپس میوه، هم باعث افزایش ماندگاری و هم باعث افزایش فروش در امر بازاریابی چیپس میوه می شود. نگهداری میوه خشک شده در شرایط بهداشتی امری مهم و ضروری در کسب در آمد با دستگاه میوه خشک کن است.

فروش میوه خشک و میوه چیپسی به صورت عمده

1.فروش میوه خشک به واسطه ها

واسطه ها افرادی هستند که خرید و فروش بصورت عمده دارن  و میوه خشک را از تولید کنندگان خریداری می کنند و به بنک دار ها و تاجران می فروشند.

فروش میوه خشک به واسطه ها ممکن است از جهاتی راحت تر باشد، چون واسطه ها از شما بسته بندی یا کد بهداشت نمی خواهند. اما این افراد محصول شما را حدود 30 الی 35 درصد زیر قیمت بازار می خرند در نتیجه سود کمتری عایدتان خواهد شد.

2.فروش میوه خشک به تاجران یا صادر کنندگان

اگر به دنبال سود بیشتری هستید بهتر است به صورت مستقیم با تجار میوه خشک در ارتباط باشید. این افراد میوه خشکی که دارای کیفیت بالایی باشد را با قیمت خوبی از تولید کننده خریداری می کنند.

برای فروش میوه خشک به تجار یا صادر کنندگان، نیازی به بسته بندی محصولات نیست. تاجران میوه خشک، معمولا” محصولات خشک شده را به صورت فله ای خریداری می کنند. با توجه به استاندارد های کشور هدف مانند کیفیت محصول، ظاهر آن، نوع بسته بندی و … صادرات صورت می پذیرد.

3.فروش میوه خشک به بنک دار ها 

بنک دار ها افرادی هستند که محصولات را به صورت مستقیم از تولید کننده خریداری می کنند و به مشتریان خود که ممکن است توزیع کننده، خرده فروش یا مصرف کننده نهایی باشد با قیمت بیشتری می فروشند. از طریق جستجو در اینترنت و یا سر زدن به بازار می توانید با این افراد آشنا شده و محصول خود را به آنان عرضه کنید.

گاهی ممکن است بنک دار از تولید کننده، میوه خشک بسته بندی شده و دارای کد بهداشت بخواهند. در فروش محصولات مختلف هرچه تعداد واسطه ها کم تر باشد سودی که تولید کننده می برد، بیشتر خواهد بود. بنابراین اگر سعی کنید خودتان با مشتریان نهایی در ارتباط باشید یا به هر طریقی زنجیره فروش را کوتاه تر کنید، در کسب و کارتان موفق تر خواهید بود.

بسته بندی میوه خشک 

فروش میوه خشک به صورت بسته بندی شده دارای محاسن فراوانی است. برای انجام این کار نیاز به صرف هزینه و خرید تجهیزات و دستگاه های بسته بندی دارید.

تنوع در بسته بندی چیپس میوه بسیار بالاست و از دستگاه های مختلفی برای بسته بندی این محصول می توان استفاده کرد. با تهیه پاکت های آماده و با خرید یک دستگاه دوخت که قیمت پایینی هم دارد می توانید محصولات خود را به راحتی و در وزن های مختلف بسته بندی کنید.

 مزایای بسته بندی محصولات  

  • یکی از مزایای بسته بندی محصولات خشک شده این است که می توانید زنجیره فروش را کوتاه تر کنید و با خرده فروش ها (فروشگاه ها، مغازه ها، قنادی ها و …) یا مشتریان نهایی به صورت مستقیم در ارتباط باشید.
  • با درج اطلاعات (نام محصول) روی بسته، به مرور مشتری ها با نام شما آشنا خواهند شد و پس از مدتی با توسعه کسب و کارتان می توانید برند خود را ثبت کرده و کد بهداشت دریافت کنید. با این کار شما به سمت تجاری شدن پیش خواهید رفت و شرکت خود را خواهید داشت.
  • علاوه بر موارد بالا میوه خشک بسته بندی شده به سبب بهداشتی بودن آن، داشتن ظاهر شکیل و جذاب، ماندگاری بیشتر (به دلیل امکان تزریق گاز در هنگام بسته بندی) و … مورد اقبال بیشتری قرار می گیرد.

درست است که برای بسته بندی محصولات باید هزینه بیشتری بکنید اما باید بدانید که ارزشش را دارد! اگر بسته بندی درست را انتخاب کنید و در کار فروش قوی عمل کنید خیلی بیشتر سود خواهید کرد.

فروش میوه خشک بسته بندی شده و  به صورت جزیی

پس از بسته بندی میوه خشک حالا به روش های فروش آن می پردازیم که بسته به حجم تولید و نوع محصول شما می تواند متفاوت باشد.

  1. از دوستان، آشنایان و همسایگان خود شروع کنید. اگر آن ها از محصول شما راضی باشند و برای شما تبلیغ کنند، حتما مشتریان دیگری هم به جمع آن ها اضافه خواهد شد.
  2. با جستجو در سطح شهر و ارتباط گرفتن با فروشگاه ها، قنادی ها و خشک بارفروش ها و … محصول خود را معرفی کنید و مشتری جذب کنید.
  3. با استفاده از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، کانال های تلگرامی و فروشگاه های آنلاین می توانید محصول خود را به افراد بسیاری معرفی کرده و به فروش برسانید.
  4. یکی از موارد مهم در فروش، نوع محصول و شناخت بازار هدف آن است. فرض کنید محصول شما گوجه یا پیاز خشک است. هتل ها، بیمارستان ها (بخش آشپزخانه) و رستوران ها جزء مشتریان ثابت این دو محصول هستند.

با مراجعه به چنین مکان هایی و معرفی محصول خود به آن ها می توانید مشتریان ثابت پیدا کنید و این برای کسب و کار شما یک اتفاق بسیار خوب خواهد بود.

5.اگر بخواهیم به صورت کلی بیان کنیم، ۶ دسته اصلی وجود دارند که می‌توانید میوه خشک خود را به آن‌ ها بفروشید. این ۶ دسته عبارتند از:

عطاری ها، خشک باری ها، رستوران ها و هتل ها، فروشگاه های زنجیره ای سوپر مارکت ها، اغذیه فروشی ها و خانم های خانه دار و…

عطاری ها همیشه مشتریان ثابتی دارند که به دنبال محصولات سالم و با کیفیت هستند. مصرف میوه و سبزی خشک شده در طب سنتی به دلیل طبع گرمی که دارند، بسیار توصیه شده است. در نتیجه عطاری‌ ها یکی از متقاضیان همیشگی این محصولات هستند.

داشتن یک بسته بندی درست و اصولی همیشه می‌تواند وجه تمایز شما با دیگر همکاران و رقبایتان در بازار باشد. اگر بسته بندی مناسبی داشته باشید، خواهید توانست هم محصول خود را بهتر معرفی کنید، هم مجوز لازمه از سازمان ‌های مربوطه را بگیرید، هم این که اعتماد مصرف کنندگان را بیشتر جلب نمایید.

چه استاندارد هایی را باید رعایت کنید؟

میوه خشک به عنوان یک ماده غذایی محسوب می‌شود و افراد زیادی از کودکان گرفته تا بزرگسالان می‌توانند به عنوان مصرف کننده این نوع ماده غذایی شناخته شوند. پس باید استاندارد هایی را رعایت نمایید تا در بازار مشتریان خود را به دست آورده و اعتماد مصرف کنندگان را جلب نمایید و مجوز های لازم را از سوی ارگان ‌های ناظر کسب کنید. برخی از استاندارد هایی که هر تولید کننده میوه خشک باید آن ها را در نظر بگیرد و رعایت کند، عبارتند از:

  1. داشتن یک بسته بندی شیک و زیبا
  2. تولید میوه خشک به صورت بهداشتی
  3. بسته بندی بهداشتی محصولات
  4. بسته بندی محصولات در بسته‌های متنوع
  5. قیمت گذاری درست و منصفانه

علت ورشکستگی تولید میوه خشک

ورشکستگی تعاریف گوناگونی دارد اما به طور کلی ورشکستگی عبارت است از عدم توانایی تاجر یا یک مجموعه تجاری در پرداخت دیون و بدهی ها. هرگاه افراد قادر به پرداخت بدهی ها و تعهدات خود نباشند، ورشکسته اطلاق می شوند. ورشکستگی نه تنها منجر به لطمه مالی می شود بلکه اعتبار افراد، شرکت ها و برند ها را نیز زیر سوال برده و تحت تاثیر قرار می دهد.

همان طور که می دانید ورشکستگی برای کار آفرینانی که در ابتدی راه هستند بسیار تلخ و سخت است ولی جزئی از بیزنس محسوب می شود و فرد باید تمام تلاش خود را بکار گیرد تا ضرر های وارده را جبران کند. یکی از عواملی که باعث کاهش احتمال ورشکستگی می شود استفاده از تجارب دیگران و مشورت با افراد آگاه در زمینه کاری فعالیت تجاری و اقتصادی است.

به طور کلی مهمترین عوامل ورشکستگی در کار میوه خشک کنی عبارتند از:

  • دستگاه اسلایسر نا مناسب ( اسلایسر میوه ممکن است این کار را خوب انجام ندهد در نتیجه باعث شود حجم زیادی از میوه ها از بین برود.)
  • استفاده کردن از دستگاه های خشک کن بی کیفیت و نا مناسب
  • استخدام افراد نا آگاه
  • نداشتن برنامه ‌ای مشخص
  • در نظر نگرفتن رقبا
  • قیمت گذاری نادرست
  • نداشتن آگاهی کافی از قوانین
  • نا مناسب بودن مکان تولید
  • خرید میوه های بی کیفیت
  • در نظر نگرفتن گام و اقدامات بعدی در کار
  • عدم وجود سرمایه کافی و مناسب
  • بازاریابی ضعیف و غیر اصولی
  • نبود انعطاف پذیری لازم شغلی و کارکردی
  • توجه نکردن به رقابت
  • ایجاد ضعف نقدینگی
  • رشد غیر اصولی و کنترل نشده برای تولید محصولات
  • محصول نهایی بی کیفیت

در زیر به توضیح چند نمونه از موارد مهم تر در ورشکستگی تولید میوه خشک می پردازیم:

بازاریابی ضعیف و غیر اصولی

اغلب تولید کنندگان به این مسئله که محصول را چگونه تبلیغ کرده و به چه شرکت ‌هایی بفروشند، توجهی نمی ‌کنند. برای مثال اشخاصی که به تولید گوجه فرنگی در کارگاه میوه خشک کنی خود می ‌پردازند، می ‌توانند با پودر کردن گوجه خشک این محصول را به بیمارستان ها و‌ هتل ها عرضه کرده و سود چندین برابر به دست آورند. تولید کنندگانی که می‌خواهند روز به ‌روز در کار خود پیشرفت کنند، باید از افراد ماهر و کار بلد برای بازاریابی محصولات خود بهره ببرند.

اشخاصی که در زمینه بازاریابی دارای تبحر و مهارت کافی هستند، می توانند به خوبی محصول را معرفی کرده و فروش آن را به حداکثر برسانند. در مقابل اگر بازاریابی برای محصول به خوبی صورت نگیرد، ضرر و زیان چشم گیری را متحمل خواهند شد.

هزینه بسیار بالا برای خریداری محصول

همان طور که در موارد فوق نام برده شد رقابت در تولید میوه خشک از اهمیت بسزایی برخوردار است. قیمت ‌ها باید به گونه‌ ای تعیین شود خریداری آن برای اکثر اقشار جامعه امکان پذیر بوده و در رقابت با سایر رقبا موفق باشید و فروش محصولات در بازار با افت و مشکل مواجه نشود.

وجود خط تولید نا مناسب و نا کار آمد

هر یک از میوه ها و سبزیجات بر اساس بافت، شکل و شمایل، نحوه شست و شو و اسلایس متفاوتی هستند و باید در دما های مختلف و متغیر خشک شوند. اگر خط تولید با خود میوه تناسب و هماهنگی نداشته باشد، کیفیت میوه افت کرده و در نتیجه ضرر و زیان ایجاد می کند.

در خط تولید میوه خشک، افراد باید از ابزار و تجهیزات مختلفی مانند دستگاه های شست و شو، ابزار های پوست گیری و هسته گیری، اسلایسر ها و دستگاه های میوه خشک کنی با کیفیت بهره ببرند. هر میوه و سبزی شیوه خاصی برای شست و شو، اسلایس و خشک شدن دارد. پس اگر خط تولیدی که برای یک میوه راه اندازی کردیم متناسب با آن میوه نباشد، ممکن است مقدار زیادی از محصول از بین رفته و محصول نهایی هم بی کیفیت باشد. به عنوان مثال برای بعضی از میوه ها دستگاه پوست گیری و هسته گیر نیاز است، در صورت تعبیه نشدن این دستگاه ها در خط تولید مقدار زیادی از میوه ها دور ریخته می شود. دور ریختن میوه هم به معنی از دست رفتن سرمایه اولیه و تولید کمتر محصول نهایی است.

با توجه به نوع میوه ای که می خواهید خشک کنید، میزان میوه تازه و میزان میوه خشک بدست آمده را از پیش مشخص کنید. مثلا برای بعضی از میوه ها از هر ده کیلو گرم میوه، به میزان صد گرم میوه خشک شده تولید می شود. کم تر شدن محصول نهایی نشان از خط تولید نا مناسب شما دارد.

محصول نهایی بی کیفیت

به جرات می توان گفت مهم ترین عاملی که باعث می شود یک تولید کننده دچار ورشکستگی شود کیفیت پایین محصولات نهایی آن است. اگر محصولی که در نهایت به دست مشتری می رسد از کیفیت خوبی برخوردار نباشد نه تنها آن مشتری بلکه مشتریان دیگری که می توانستند به واسطه تبلیغات مثبت با مجموعه شما آشنا شود نیز از دست می روند. در این صورت نه تنها شما رضایت مشتری را جذب نکرده اید بلکه یک تبلیغ منفی نیز علیه شما و محصولات تولیدی شما شکل می گیرد. عوامل زیادی بر کیفیت محصول نهایی اثر گذار است، دلایلی مثل کیفیت بار اولیه، کیفیت دستگاه خشک کن، مهارت تولید کننده و…

راه کار های مقابله با ورشکستگی

اگر از مواردی که باعث ورشکستگی می شود جلوگیری کنید، هرگز دچار ورشکستگی نخواهید شد. البته راه کار های دیگری نیز وجود دارد که با رعایت آن می توانید به یک حاشیه امن در تولید برسید و خطر ورشکسته شدن را حتی حس نکنید.
مثلا اگر هنوز خط تولید خود را راه اندازی نکرده اید بهتر است متناسب با محصول کشاورزی منطقه، دسترسی به باغات و زمین های کشاورزی، دسترسی به میادین میوه و تره بار و… اقدام به تولید محصول نمایید.

صادرات میوه خشک

یکی از راه های جلوگیری از ورشکستگی کارگاه میوه خشک کنی و موفقیت در این مسیر، گسترش بازار فروش محصولات است. این گسترش بازار می تواند با صادرات به کشورهای همسایه انجام شود. صادرات درآمد خوبی را نصیب صادر کننده می کند و هم به دلیل مسائل اقتصادی و اختلاف قیمت دلار با ریال سود خیلی خوبی را برای شما فراهم می کند.

برای صادرات ابتدا باید کیفیت محصولات خشک را تا حد زیادی بالا ببرید. از افزودنی ها و نگه دارنده های کمی استفاده کنید. چرا که تمامی محصولات از لحاظ مواد افزودنی آزمایش می شوند و استاندارد های سفت و سختی در زمینه مواد افزودنی دارند. پس از آن بسته بندی مناسب است. کشورهایی مثل روسیه، عراق، بحرین، قطر، کویت که به ایران نزدیک هستند می توانند مقصد مناسبی برای صادرات محصولات خشک شده شما باشند.

تنوع محصولات در ایران بسیار بالاست و نسبت به کشور های دیگر با قیمت تمام شده پایین تری می توان چیپس میوه تولید کرد. این عوامل سبب شده تا تولید کنندگان علاوه بر برطرف کردن نیاز بازار داخلی با صادرات این محصول سود خوبی بدست آورند.

هرچه قیمت تمام شده محصول کمتر باشد سود حاصل از آن بیشتر خواهد بود. برای کم کردن قیمت تمام شده میوه خشک باید روی هزینه هایی که صرف خرید میوه تازه، دستگاه ها، تجهیزات و … می شود دقت و مدیریت داشت.

سخن پایانی

کشور ما به دلیل چهار فصل بودن و داشتن تنوع در میوه ‌ها، فرصت بسیار خوبی خواهد داشت تا تولید میوه خشک و تولید چیپس میوه را شروع کنید.

میوه مناسب برای خشک کردن را می توان به صورت مستقیم و با قیمت های بسیار پایین تر از کشاورزان خریداری کرد. مراجعه به میادین میوه و تره بار نیز یکی از راه های تهیه میوه با قیمت مناسب است.

می توانید بررسی کنید که در شهر و جغرافیای محل زندگیتان چه محصولاتی تولید می شود، تا با کار روی آن محصول و با هزینه کمتر، بیشترین سود را ببرید.

در شروع کار دستگاه هایی را انتخاب کنید که سوخت کمتری مصرف کرده و به طور مطلوب میوه ها را خشک کند. بهترین خشک کن در خط تولید میوه خشک، دستگاهی است که میوه ها را به طور یکنواخت و طی مدت زمان تعیین شده و مناسب خشک کند. در غیر این صورت کیفیت محصول افت شدیدی پیدا می کند و فروش آن نیز کمتر می شود.

امروزه کارگاه‌ های زیادی در زمینه تولید میوه خشک فعال هستند. طبیعتا همه‌ محصولات تولیدی از کیفیت مطلوب برخوردار نخواهند بود. اگر برای سلامتی خود ارزش قائل هستید باید از ویژگی ‌های میوه ‌های خشک با کیفیت و مرغوب آگاه شوید.

میوه خشک سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و فیبر موجود در آن برای دستگاه گوارش بسیار مفید بوده و با توجه به تأمین ویتامین های مورد نیاز بدن، موجب طراوت و زیبایی پوست نیز می شود.

افرادی که نگران افزایش قند و افزایش وزن خود هستند، می توانند از انواع میوه خشک استفاده کنند و دیگر نگران اضافه وزن خود نباشند. تهیه چیپس میوه با استفاده از میوه های تازه و رسیده می تواند کسب و کار سود آوری باشد؛ اما کار آفرینی و تولید میوه خشک بدون تحقیق و بررسی غیر ممکن است. استفاده از مشاوره تولید میوه خشک، قبل از راه اندازی خط تولید چیپس میوه، ضروری است.

به طور کلی، سود آوری تجارت میوه خشک به عوامل مختلفی بستگی دارد و مهم است که قبل از شروع کسب و کار، یک تحقیق دقیق در بازار انجام دهید و یک طرح تجاری محکم تهیه کنید. با رویکرد صحیح، تجارت میوه خشک می تواند یک تجارت سود آور باشد.

در یک جمع بندی کلی شغل میوه خشک کنی کار پر ریسک و متزلزل نیست و با رعایت موارد فوق و البته تلاش فراوان می توانید در آن موفق شوید. جهت دریافت خدمات مشاوره رایگان راه اندازی خط تولید میوه خشک و خرید دستگاه میوه خشک کن با کارشناسان ما در تجهیز صنعت تهران تماس بگیرید.

شما عزیران اگر قصد دارید کسب و کار میوه خشک کنی را شروع کنید، می توانید از طریق فروشگاه اینترنتی تجهیز صنعت تهران به خرید انواع دستگاه میوه خشک کن، اسلایسر، دستگاه پوست گیر میوه، هسته گیر، دستگاه وکیوم و دوخت حرارتی و … بپردازید. سایت تجهیز صنعت تهران امکان خرید حضوری یا غیرحضوری را فراهم کرده است تا کسب و کارهایی که خارج از تهران قرار دارند، به راحتی این دستگاه ها را سفارش دهند و در محل سکونت و یا محل کسب و کار خود تحویل بگیرند. برای دریافت اطلاعات بیش تر راجع به نحوه سفارش و استعلام قیمت دستگاه های مورد نیاز برای کسب و کار میوه خشک کنی با کارشناسان مجرب تجهیز صنعت تهران تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان جهت شروع کار میوه خشک کنی بهره مند شوید.

برای تهیه انواع دستگاه میوه خشک کن، اسلایسر، دستگاه پوست گیر میوه، دستگاه وکیوم و دوخت حرارتی و … می توانید به صورت غیر حضوری به سایت فروشگاهی تجهیز صنعت تهران به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نمایید و نسبت به سفارش  وخرید و ارسال آن، اقدام نمایید:

tajhizsanati.com

ویا به صورت حضوری همه روزه عصرها به آدرس زیر مراجعه نمایید و برای هماهنگی بیشتر و پاسخ سوال های خود با شماره های زیر تماس بگیرید:

آدرس: تهران، بزرگراه امام علی (یا از مسیر دیگر: صیاد شیرازی)، میدان سبلان، خیابان حیدری (لشکری سابق)، انتهای خیابان رضایی، روبروی مسجد ائمه اطهار، نبش کوچه خواص، پلاک36

شماره تماس                                                        02186125233 -09194855963- 09926291231 – 09194855983 

و. پوریانی – مدیریت بلاگ سایت تجهیز صنعت تهران

 

 

مدیریت سایت

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :
    0