خواص انجیر خشک چیست؟روش خشک کردن انجیر چگونه است؟
میوه انجیر از میوه های پرخاصیتی است که طرفداران زیادی دارد و مقدار زیادی فیبر در آن وجود دارد. میوه انجیر سرعت فساد بسیار بالایی دارد، بنابراین برای افزایش طول عمر این محصول، باید آن را خشک نمود. با خشک کردن این میوه می توان در فصول غیر از فصل انجیر، از آن بهره مند شوید.
با خشک کردن انجیر به روش صحیح و درست می توان مواد مغذی آن را تا ماه ها حفظ کرد و از این میوه خشک شده در انواع سالاد و دسر ها و برای شیرینی پزی استفاده کنید.
انجیر می تواند جایگزین مناسبی جای قند برای مصرف همراه چای باشد. قرار دادن انجیر در رژیم غذایی به دلیل خواص فوقالعاده آن، به سلامت خانواده کمک فراوانی می کند.
تهیه انجیر خشک با دستگاه میوه خشک کن خانگی و صنعتی قابل انجام است. خرید دستگاه های خشک کن میوه از طریق سایت تجهیز صنعت تهران هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری برای شما فراهم شده است.
تفاوت انجیر خشک و تازه
زمانی که میوه ها در تماس با نور و اکسیژن خشک می شوند مواد مغذی و از جمله برخی ویتامین ها مانند ویتامین C و اسید فولیک در آن ها کاهش می یابد. میوه های خشک، فیبر، آهن و پتاسیم بالایی دارند و برخی اثرات میوه های خشک از میوه های تازه بیشتر است، مثلا انجیر، توت و آلوی خشک اثر ملینی بیشتری دارند.
اما اگر کالری مواد غذایی که مصرف می کنید برای شما مهم است، باید بدانید که در اغلب موارد، کالری میوه های خشک شده بیشتر است.
وقتی انجیر خشک می شود، آب موجود در آن خارج شده و مواد معدنی، ویتامین ها و کالری آن افزایش می یابد. انجیر خشک ماندگاری بیشتری دارد و انجیر تازه را بیش از یک هفته نمی توان در یخچال، سالم نگه داری کرد.
در طب سنتی به افرادی که مزاج سرد و خشک دارند، مصرف انجیر تازه و یا خیسانده انجیر خشک توصیه شده است. افراد دارای طبع سرد و تر نیز بهتر است برای جلوگیری از غلبه این طبع، از انجیر خشک استفاده نمایند.
روش های خشک کردن انجیر
خشک کردن انجیر می تواند به روش های مختلفی انجام شود. اولین و معمولترین روش، استفاده از نور آفتاب می باشد. استفاده از جریان هوا و باد نیز می تواند در خشک کردن انجیر مورد استفاده قرار گیرد. همچنین حرارت دادن انجیر یکی از روش های خشک کردن آن می باشد. به دلیل شرایط متفاوت موجود، ممکن است روش خشک کردن انجیر در باغات تولیدی عمده، در منازل و در کارخانهها با هم متفاوت باشد.
نکتهای که مجددا بایستی متذکر شویم اینکه بایستی به میوه انجیر تا زمان نیمه خشک شدن و ریزش طبیعی زیر درخت فرصت داد. هم چنین هنگام چیدن، کمی از ساقه به انجیر متصل باشد.
بهترین نوع انجیر برای تهیه انجیر خشک مرغوب و با کیفیت، انجیر استهبان است. این انجیر، زرد و خوشرنگ و بسیار شیرین است که پس از خشک شدن شبیه انجیر خشک های بازاری می شود.
در تمامی روش ها پیش از هر کاری انجیر ها را بشویید، سپس انجیر را درسته با کمی ساقه خشک کنید یا ساقه آن را چیده و از وسط به دو نیم کنید.
1.روش سنتی خشک کردن انجیر در آفتاب
در صورت فراهم بودن شرایط و وجود فضای آزاد در منزل، میوه انجیر را می توان به کمک نور خورشید و هوای آزاد خشک کرد.
این روش خشک کردن انجیر به نسبت روش های دیگر بسیار آسان تر می باشد.
برای این کار نیاز به چاقوی کوچک، قفسه سیمی و یا پارچه توری دارید. در ابتدا انجیر ها را به خوبی بشویید تا هیچ نوع آلودگی روی انجیر ها وجود نداشته باشد. سپس ساقه انجیر ها و لکه ها را با چاقو بردارید و در این کار زیاده روی نکنید و با حوصله این کار را انجام دهید.
یکی از قسمت های مهم خشک کردن انجیر، روش برش دادن میوه انجیر است. برش باید از بالا به پایین صورت بگیرد و دقیق و اصولی باشند..
پارچه توری باید بزرگ باشد تا همه انجیرها را بپوشاند. سپس قفسه یا پارچه توری را پر از انجیر کنید، انجیرها نباید روی هم قرار بگیرند. آن ها را در معرض نور خورشید قرار دهید. هرچه نور خورشید سوزان تر باشد خشک کردن انجیر سریع تر انجام می شود.
بهتر است که برای جلوگیری از گزند حشرات روی انجیر ها نیز پارچه توری و نازک قرار دهید. پس از دو روز مشاهده می کنید که انجیر ها خشک شدند.
بررسی کنید که آیا میوه انجیر خشک شما حالت چرمی دارد و آب در آن یافت نمی شود. این روشی است که می توانید اندازه گیری کنید که آیا میوه به طور موثر خشک شده است. برای نگه داری، آن را در ظرف درب دار قرار دهید و سپس در یخچال یا فریزر نگه داری کنید.
2.خشک کردن انجیر در فر اجاق گاز
کسانی که خانه های آپارتمانی دارند و دسترسی خوبی به نور خورشید ندارند، می توانند از روش های پیشرفته تر برای خشک کردن انجیر استفاده نمایند.
در این روش دمای فر را بین 110 تا 115 درجه فارنهایت تنظیم کنید. انجیر های شسته شده و برش زده را در سینی فر قرار دهید و آن ها را داخل فر قرار دهید تا گرم شوند. بهتر است که درب فر تا حدودی باز باشد تا مانع از ایجاد رطوبت شود.
حرارت فر در نهایت نباید بیشتر از 135 درجه فارنهایت باشد. می بایست هر یک ساعت یک بار درب فر را تا حدودی باز کنید و وضعیت انجیر ها را چک کنید.
مراقب باشید درجه حرارت فر از ۱۳۵ درجه بیشتر نشود، چون در درجه بالا تر انجیر بسیار داغ شده و پخته می شود. مدت زمان مورد نیاز برای ماندن انجیر نیمه خشک درون فر در حدود ۱۲ تا ۱۸ ساعت می باشد. انجیر تازه (تر)، ممکن است درون فر تا ۳۶ ساعت زمان نیاز داشته باشد. اما در طی این مدت نیاز است که درب فر باز شود تا رطوبت زدایی صورت بگیرد و انجیر درون فر را هر چند وقت یک بار بچرخانید و پشت و رو کنید. انجیر خشک زمانی به آماده می شود که آب داخل میوه کاملا خشک شود و انجیر حالت چروکیدگی پیدا کند.
3.خشک کردن انجیر روی بخاری
انجیر هایی که روی بخاری خشک می شوند، بسیار شیرین هستند و طعم خود را حفظ می کنند. این روش نسبتاً سنتی است اما سال هاست مورد استفاده قرار گرفته است و طرفداران خاص خود را دارد. مناطق مرطوب به طور کلی از نظر موقعیت منطقه ای بسیار خاص هستند و شاید نیاز باشد که انجیر ها را پس از گذشت مدت زمانی به کمک انبر یا قاشق به سمت دیگر برگردانید.
به این ترتیب انجیر ها را روی بخاری با شعله متوسط قرار دهید و در طول روز به آن سر بزنید. رفته رفته رطوبت موجود در انجیر خشک می شود و تا زمانی که به حد دلخواه خودتان رسید، صبر کنید.
4.خشک کردن انجیر در باغات
در باغات عمده تولید انجیر، از روش خشک کردن زیر نور خورشید استفاده می شود. میوه انجیر تا زمان نیمه خشک شدن بر روی درخت می ماند. پس از ریزش انجیر ها و جمع آوری آن ها از زیر درخت، در جایگاه خاصی که از قبل ساخته شده، ریخته می شود. این جایگاه ها به «اشپنگ» معروف بوده و البته دارای اسامی محلی دیگری نیز می باشند. باید سعی کرد انجیر بر روی اشپنگ به صورت یک لایه قرار گیرد.
اشپنگ باید بهگونه ای ساخته شود که در طول روز در معرض نور آفتاب قرار داشته باشد. مدت زمان مورد نیاز برای خشک شدن انجیر در اشپنگ به گرمی و درجه حرارت هوا و نیز میزان خشکی اولیه انجیر بستگی دارد. به طور کلی می توان گفت خشک شدن انجیر در اشپنگ در حدود ۳ تا ۵ روز به طول می انجامد.
جمع کردن انجیر از روی اشپنگ نیز بایستی در صبح زود و قبل از تابش آفتاب صورت گیرد. چرا که با گرم شدن آن، میوه حالت نرمی به خود گرفته و نگه داری آن را مشکل می کند. در صورتی که انجیر جمع آوری شده به اندازه کافی خشک نشده باشد و در نگه داری آن دقت کافی نشود، به مرور ممکن است تغییر رنگ داده و کیفیت اولیه خود را از دست بدهد.
5.خشک کردن انجیر در کارخانه
در کارخانه ها برای خشک کردن انجیر از مواد خشک کننده استفاده می کنند. معمولا اکثر فرآیند های خشک کردن مواد غذایی در کارخانه ها، شامل استفاده از هوای داغ می باشد. خشک کن ها، با کریستاله کردن مواد غذایی، آن ها را کاملا شبیه به شکل اولیه خود خشک می کند.
6.خشک کردن انجیر در دستگاه خشک کن میوه
تهیه انجیر خشک با دستگاه میوه خشک کن کمی با میوه های دیگر متفاوت است، چون انجیر میوه ای حساس است که سرعت فاسد شدن بسیار بالایی دارد، از این رو، برای تهیه انجیر خشک باید کمی سرعت عمل به خرج داد. دستگاه خشک کن میوه کار خشک کردن میوه ها را بسیار آسان تر کرده است و با استفاده از دستگاه خشک کن میوه و سبزی می توانید میوه ها را خشک کنید.
دستگاه های خشک کن میوه دارای المنت های مخصوصی هستند که وظیفه رطوبت گیری را به عهده دارند. این دستگاه ها به صورت طبقه بندی شده طراحی شده اند و این شرایط سبب می شود که میوه های کاملاً خشک و با کیفیت تهیه شوند.
برای این دستگاه دما باید روی 110 درجه تنظیم شود و انجیر ها را 12 الی 24 ساعت در دستگاه بگذارید تا خشک شوند. در فرایند تهیه انجیر خشک با دستگاه میوه خشک کن یا حتی روش های سنتی، این امکان وجود دارد که رنگ میوه خشک شده تغییر کند. برای پیشگیری از تغییر رنگ انجیر ها لازم است مقدار بسیار کمی آبلیمو را با یک اسپری تمیز بر روی انجی رهای شسته شده بپاشید. در نهایت، می توانید انجیر ها را در داخل سینی های دستگاه میوه خشک کن چیده و در دستگاه قرار دهید. بهتر است میوه ها را با فاصله از یکدیگر بچینید تا کمترین برخورد را با یکدیگر داشته و سریع تر خشک شوند.
مراحل تهیه انجیر خشک با دستگاه خشک کن میوه
مرحله اول:
ابتدا باید انجیر مورد نیاز را تهیه کنید. هنگام خرید انجیر تازه دقت کنید مزه آن ترش نباشد و پوست میوه انجیر تا حدودی نرم باشد، در غیر این صورت میوه نارس بوده و بخشی از شیره تند و تیز انجیر با محصول همراه خواهد بود. البته نرم بودن بیش از حد نیز ممکن است باعث افت کیفیت محصول خواهد شد.
برای خشک کردن انجیر، بهتر است اجازه داده شود این میوه بر روی درخت نیم خشک شده و به صورت طبیعی ریزش کند. چیدن انجیر تازه به منظور خشک کردن آن، کیفیت محصول نهایی را کاهش خواهد داد. انجیر مناسب برای خشک کردن، انجیری هست که که بیش از حد رسیده نباشد.
مرحله دوم:
سپس انجیر ها را با آب بشویید تا تمیز شوند. هر انجیر را با حوله کاغذی یا پارچه بپوشانید تا خشک شود، سپس آن را به چهار قسمت برش دهید.
انجیر ها را می توان به طور کامل خشک کرد و یا انجیر را برش داد و برای خشک کردن آماده کرد، البته زمان برای خشک شدن انجیر برش داده کوتاه تر می باشد.
مرحله سوم:
انجیر های برش داده شده را به طور مرتب و با فاصله در سینی های دستگاه خشک کن میوه قرار دهید و مراقب باشید که روی هم چیده نشوند تا همه انجیر ها به صورت یک دست خشک شوند.
مرحله چهارم:
درجه حرارت دستگاه خشک کن میوه را روی 65 سانتی گراد تنظیم کنید. این دمای بالا در ابتدا برای تخلیه سریع رطوبت داخلی انجیر لازم است، بنابراین 2 الی 4 ساعت با این درجه حرارت انجیر ها را در دستگاه خشک کن میوه قرار دهید.
مرحله پنجم:
در این مرحله دمای دستگاه خشک کن میوه را روی روی 50 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و حدود 16 ساعت زمان نیاز هست تا انجیر ها با این دما خشک شوند.
مرحله ششم:
در آخر دما را روی 55 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و به مدت 1 الی 2 ساعت زمان بدهید تا به طور کامل خشک شوند. کل زمان خشک شدن یک دسته انجیر موجود در دستگاه خشک کن میوه حدود 20 ساعت می باشد.
پس از خنک شدن کامل انجیر ها، می توانید آن ها را بسته بندی کنید و سپس مصرف کنید.
آشنایی با خواص فوق العاده انجیر
حفظ رطوبت پوست
خوردن انجیر کمک می کند تا پوست شما جوان و شاداب به نظر برسد. اسید های چرب اُمگا-3 موجود در انجیر از پوست حفاظت می کنند و با علائم پیری مقابله می کنند و قرمزی مربوط به آکنه و سایر مشکلات پوستی ناشی از ترکیبات ضد التهابی را کاهش می دهند.
کاهش وزن
در صورتی که اضافه وزن دارید و پزشک برای شما رژیم تجویز کرده است می توانید از روش های خشک کردن انجیر استفاده کنید و این محصول را به عنوان تنقلات استفاده کنید.
وجود آنزیم موسوم به فیسین در انجیر قادر به متابولیز پروتئین به اسیدآمینه است که می تواند منجر به کاهش وزن شود. به هر حال ارزش غذایی انجیر خشک شده بسیار بالا است. یعنی هر 40 گرم انجیر تر در حدود 106 کالری دارد. این میزان می تواند 20 درصد از نیاز روزانه بدن شما را تامین کند. اما اینکه وعده های غذایی اصلی خود را کنار بگذارید و فقط انجیر استفاده کنید منطقی نیست.
کمک به هضم غذا
یکی از مهم ترین خواص انجیر خشک، درمان یبوست است. در انجیر فیبر غیر محلول به میزان بسیار زیادی وجود دارد، این موضوع سبب می شود که افرادی که درگیر یبوست می شوند با استفاده از این محصول مشکل خود را برطرف نمایند. کافیست در طول روز یک تا دو عدد انجیر خشک سایز کوچک مصرف کنید به این ترتیب مشکل یبوست در شما برطرف می شود.
مقابله با سرطان پوست
انجیر حاوی فیتو شیمیایی موسوم به «بنزآلدئید»، عنصر فعال موجود در عصاره آب این میوه است که دارای قابلیت های مقابله با سرطان است. انجیر منبع خوب ترکیبات بیواکتیو نظیر فنولیک، کومارین و اسید های چرب است که می تواند در درمان سرطان های پوست بجز ملانوم موثر باشد. بعلاوه، انجیر حاوی کومارین های است که برای سرطان های پوست و پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.
کاهش فشارخون
انجیر منبع غنی پتاسیم است، عنصری که به کنترل فشارخون کمک می کند. پتاسیم می تواند تاثیرات منفی ناشی از نمک بر روی فشارخون را کنترل کند. بسیاری از افراد به قدرکافی میوه و سبزیجات مصرف نمی کنند اما میزان بالای سدیم در قالب نمک استفاده می کنند که می تواند منجر به کمبود پتاسیم شده و احتمالا بروز فشارخون بالا را به همراه دارد.
محققان هشدار می دهند مصرف نمک موجب افزایش میزان سدیم خون شده و در نتیجه توانایی کلیه ها در دفع آب کاهش می یابد. این آب اضافی در بدن موجب افزایش فشارخون می شود.
درمان نفخ معده
اگر درگیر نفخ معده هستید نیاز است که از انجیر خشک استفاده کنید. نفخ معده به طور کلی بسیار دردسرساز است و انجیر خشک می تواند این مشکل را برطرف سازد. این میوه سرشار از آهن است و اگر از فقر آهن رنج می برید می توانید از این میوه استفاده کنید.
پوکی استخوان
افرادی که از پوکی استخوان رنج می برند با روش خشک کردن انجیر می توانند جلوی دفع ادراری کلسیم را بگیرند و در نهایت این مشکل را به حداقل برسانند. دقت کنید که پوکی استخوان از دسته مشکلاتی است که گاه بسیار مشکل ساز شده و خطرات زیادی ایجاد می کند.
ریزش مو
خشک کردن انجیر سبب می شود تا از مشکل ریزش مو در امان باشید. دارا بودن گوگرد موجود در انجیر سبب می شود که جلوی ریزش مو گرفته شود بهتر است که این میوه به طور کلی یکی از الزامات در زندگی شما باشد.
کاهش کلسترول
از سوی دیگر وجود فیبر محلول در این ماده سبب می شود که از کلسترول جلوگیری شود. برگ انجیر سطح تری گلیسیرید را در بدن کم می کند. همینطور سبب می شود که از حمله قلبی و سکته مغزی نیز جلوگیری شود.
انجیر خشک دارای فنول است. همین طور وجود اسیدهای چرب امگا 3 سبب می شود که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر کمتر شود. کاهش کلسترول یکی دیگر از مواردی است که با خشک کردن انجیر برای شما فراهم می شود.
در واقع فیبر وارد گوارش می شود و در طول مسیر به سمت روده بزرگ سبب جابجایی کلسترول می شود. این موضوع سبب می شود که کلسترول به طور کلی بهبود یابد. با خشک کردن انجیر می توانید یک ملین طبیعی داشته باشید. این میوه سبب می شود که از سرطان روده بزرگ جلوگیری شود. دقت کنید که برگ های انجیر بر روی چربی خون تاثیر می گذارد. در واقع سبب می شود که میزان تری گلیسرید در بدن کاهش یابد.
نکته مهم: انجیر با میوه های اسیدی مانند پرتقال و گریپ فروت سازگار نیست.
پاسخ به برخی سوالات متداول
1.مدت زمان خشک شدن انجیرها با دستگاه میوه خشک کن به چه اندازه است؟
پاسخ: یکی از سوالات مهم افراد درباره طرز تهیه انجیر خشک با دستگاه میوه خشک کن، مدت زمانی است که برای این کار لازم است. این موضوع به توان و قدرت دستگاه میوه خشک کن بستگی خواهد داشت. هر چه توان دستگاه بالاتر باشد، سرعت خشک شدن میوه نیز سریع تر خواهد بود. برای مثال، مدت زمان مورد نیاز برای خشک کردن انجیر با دستگاه میوه خشک کن خانگی نسبت به دستگاه صنعتی بسیار بیشتر خواهد بود. بنابراین نمی توان معیار صحیحی برای مدت زمان خشک شدن انجیر در دستگاه میوه خشک کن ارائه داد.
2.مزایای خشک کردن انجیر با دستگاه میوه خشک کن چیست؟
پاسخ: خشک کردن انجیر با دستگاه میوه خشک کن مزایای قابل توجهی نسبت به تهیه انجیر خشک به روش سنتی دارد. در روش سنتی، انجیرها باید تحت تابش مستقیم نور خورشید قرار بگیرند. این مساله مشکلاتی را در پی دارد برخی از آن ها که عبارت اند از:
- افزایش احتمال فساد میوه قبل از خشک شدن کامل
- حمله حشرات به میوه ها در حین خشک شدن
- ایجاد بو و مزه نامطبوع
- کمبود جا
- جذب گرد و خاک
- طولانی شدن مدت زمان خشک شدن میوه (چند روز)
3.فرآیند خشک کردن انجیر به چه صورت می باشد؟
پاسخ: میزان آب اولیه انجیر 75 درصد و میزان قند آن 10 تا 15 درصد است. آن ها عمدتاً گلوکز و فروکتوز هستند که به راحتی توسط بدن انسان جذب می شوند. هنگام خشک کردن، انجیر های بریده شده باید به طور یکنواخت در سینی دستگاه خشک کن قرار بگیرند و از فشردن آن ها جلوگیری شود.
پس از تمیز کردن انجیر تازه چیده شده، می توانید آن ها را برای خشک کردن به صورت ورقه ای برش دهید یا کل میوه را خشک کنید. راندمان خشک کردن انجیر های بریده شده سریع تر است و زمان آن تقریبا نصف زمان خشک کردن کامل میوه است.
4.برای تهیه انجیر خشک با دستگاه میوه خشک کن آیا انجیر حتما باید به صورت برش خورده باشد و یا می توان میوه انجیر را به صورت کامل خشک نمود؟
پاسخ: به طور کلی، برای خشک کردن انواع میوه با دستگاه میوه خشک کن بهتر است آن را به صورت ورقه ورقه در آورد.
هر چه ضخامت ورقه های میوه کمتر باشد (بین 6 تا 8 میلی متر)، میوه ها سریع تر خشک شده و احتمال تخریب آن ها کمتر است. از آن گذشته، شکل میوه های خشک شده زیباتر و اصطلاحا چیپسی تر خواهد بود. با این حال، در فرایند تهیه انجیر خشک با دستگاه میوه خشک کن می توان انجیر را به صورت کامل یا ورقه ای در دستگاه قرار داد
5.آیا می توان انجیر را در توستر و یا مایکروویو نیز خشک کرد؟
پاسخ: این موضوع بستگی به نوع تابش حرارت دارد. در صورتی که وضعیت حرارت دستگاه مورد نظر شما از هر جهت مناسب و یکسان باشد می توانید از دستگاه های مشابه فر استفاده کنید. از یاد نبرید که این دستگاه ها از نظر سبک اجرایی با هم فرق می کنند.
گاه نیاز است که فر در ابتدا بسیار گرم شود و سپس انجیر ها داخل آن چیده شوند. گاه نیز این پروسه باید برعکس صورت بگیرد.
6.روش خشک کردن انجیر با نخ باید چگونه انجام شود؟
پاسخ: یک روش خشک کردن انجیر در مناطقی که دارای آب و هوای خشک است استفاده از نخ است. انجیرها می بایست از داخل نخ عبور داده شوند. درست مثل زمانی که یک تسبیح درست می شود. در نهایت این نخ ها در معرض آفتاب قرار می گیرند. برای اینکه عملیات خشک شدن انجیر سریع تر صورت بگیرد و یا انجیر ها به هم دیگر نچسبد از آرد استفاده می شود. دقت کنید که در این روش انجیر ها به صورت کامل استفاده می شوند، یعنی برش زده نمی شود.
دقت کنید که انجیر هایی که برش زده نمی شوند معمولاً از نظر کیفیت بسیار جالب هستند و نوع خشک شدن آنها نیز متفاوت است. این روش فقط برای مناطق گرم و خشک کشور قابل اجرا است و در شمال و جنوب به دلیل رطوبت زیاد انجیرها، دچار کپک می شوند و نمی تواند انتخاب درستی باشد.
7.خشک کردن انجیر در مناطق مرطوب به چه صورت انجام می شود؟
پاسخ: در مناطق مرطوب کشور مثل شمال، خشک کردن هر نوع میوه یا گیاهی دشواری های خاص خود را دارد. اما شما می توانید انجیرها را پس از شستشو به صورت لایه های نازک برش بزنید و روی سینی استیل بچینید. سپس سینی را روی بخاری با شعله متوسط قرار دهید و در طول روز به آن سر بزنید. رفته رفته رطوبت موجود در انجیر خشک می شود و تا زمانی که خودتان به حد دلخواه رسید، صبر کنید.
انجیر هایی که روی بخاری خشک می شوند بسیار شیرین هستند و طعم خود را حفظ می کنند. این روش نسبتاً سنتی است اما سال هاست مورد استفاده قرار گرفته است و طرفداران خاص خود را دارد. مناطق مرطوب به طور کلی از نظر موقعیت منطقه ای بسیار خاص هستند و شاید نیاز باشد که انجیرها را پس از گذشت مدت زمانی به کمک انبر یا قاشق به سمت دیگر برگردانید.
8.نحوه نگهداری انجیر خشک به چه صورت می باشد؟
پاسخ: انجیر خشک را باید در ظروف درب دار در جایی خنک و خشک و یا در فریزر قرار دهید. به این ترتیب انجیر را می توانید بین یک سال و نیم تا دو سال نگه داری کنید.
البته بهتر است که مطمئن شوید که واقعاً انجیرها را به خوبی خشک کرده اید تا بتوان آن ها را حتی پس از ماه ها نگه داری کرد. اطمینان از تمیزی و بهترین شرایط ظروف بدون هوا نیز یکی از جنبه های مهم خشک کردن است. بررسی کنید که آیا سوراخ هایی در کیسه های پلاستیکی هوابند وجود دارد و در هنگام بسته بندی رطوبت داخل آن وجود ندارد. به یاد داشته باشید که اگر چه انجیر را می توان برای ماه ها نگه داری کرد، اما بهتر است آن را در اسرع وقت مصرف کنید.
9.میزان کالری انجیر چقدر است؟
پاسخ: هر ۴۰ گرم انجیر تر که معادل یک چهارم لیوان میوه خرد شده است حدود ۱۰۶ کالری دارد و می تواند ۲۰ درصد نیاز روزانه بدن را تامین کند.
10.چند یک کیلو انجیر تازه چقدر انجیر خشک می دهد؟
پاسخ: از هر یک کیلو انجیر تازه تقریبا ۳۰۰ گرم انجیر خشک به دست می آید.
در پایان
همه مشکلات در تهیه انجیر خشک را می توان با دستگاه میوه خشک کن برطرف کرد. در واقع، دستگاه میوه خشک کن شامل یک محفظه بسته است که هوای گرم درون آن جریان پیدا می کند. در حین تهیه انجیر خشک، درب دستگاه کاملا بسته بوده و نفوذ حشرات و گرد و خاک به هیچ عنوان امکان پذیر نخواهد بود. به این ترتیب، خشک کردن انجیر با دستگاه میوه خشک کن یک فرایند کاملا بهداشتی، با ظرافت و تمیز است که در کمترین زمان ممکن انجام می گیرد.
شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و انتخاب بهتر دستگاه خشک کن میوه متناسب با کار خود با کارشناسان ما در تجهیز صنعت تهران تماس حاصل فرمایید.
برای دریافت اطلاعات بیش تر راجع به نحوه سفارش و استعلام قیمت انواع دستگاه های میوه خشک کن مورد نیاز برای کسب و کار خود با کارشناسان مجرب تجهیز صنعت تهران تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان در این زمینه بهره مند شوید.
برای تهیه انواع دستگاه میوه خشک کن، اسلایسر، دستگاه پوست گیر میوه، دستگاه وکیوم ، دوخت حرارتی و … که تجهیزات مربوط به تولید میوه خشک هستند، می توانید به صورت غیر حضوری به سایت فروشگاهی تجهیز صنعت تهران به آدرس اینترنتی زیر مراجعه و نسبت به سفارش و خرید و ارسال آن، اقدام نمایید:
tajhizsanati.com
و یا به صورت حضوری همه روزه عصرها به آدرس زیر مراجعه نمایید:
تهران، بزرگراه امام علی (یا از مسیر دیگر: صیاد شیرازی)، میدان سبلان، خیابان حیدری (لشکری سابق)، انتهای خیابان رضایی، روبروی مسجد ائمه اطهار، نبش کوچه خواص، پلاک36
و برای هماهنگی بیشتر و پاسخ سوال های خود با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
09194855983 – 02186125233 -09194855963- 09926291231
و. پوریانی – مدیریت بلاگ سایت تجهیز صنعت تهران
مطالب زیر را حتما بخوانید:
قوانین ارسال دیدگاه در سایت
- چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
- چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
- چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
- چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
- چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران