0

سبد خرید شما خالی است.

0

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

تاریخچه پیدایش همزن برقی

دسته بندی ها : مقالات ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ مدیریت سایت 391 مشاهده

 

همزن برقی ابزاری است که از آن برای مخلوط کردن و هم زدن مواد غذایی با سرعت های مختلف استفاده می شود. همزدن مواد غذایی با استفاده ازهمزن های برقی، بسیار ساده تر از هم زدن با چنگال و یا قاشق می باشد. همزن های برقی دارای دو نوع دستی و پایه دار (ایستاده) می باشند که در درست کردن انواع خمیر نان و کیک و شیرینی، بستنی، هم زدن تخم مرغ، ترکیب آرد و کره، تهیه سوسیس، همزدن خامه و … مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد دارند.

مثل سایر ابزار و لوازم مورد استفاده در خانه و آشپزخانه، همزن برقی نیز ابتدا در ابعاد بزرگ و برای مصارف صنعتی ساخته شده بود. مهندس هربرت جانسون در سال 1908 با مشاهده این که نانوا، خمیر نان را با استفاده از قاشق فلزی بزرگی هم می زند بسیار کنجکاو شد و با همکارانش شروع به بررسی، طراحی و ساخت محصولی کردند که در نتیجه در تاریخ 15 میلادی، همزن کاسه دار 80 لیتری وی تبدیل به یک ابزار استاندارد شده بود که بیشتر به درد نانوایی های بزرگ می خورد.

شرکت هوبارت که در سال 1919 میلادی به کیچن اید تغییر نام داده بود، همزنی با ابعاد کوچک تر برای مصارف خانگی و کم، ساخته و به بازار معرفی کرد. قبل از وارد شدن شرکت هوبارت به بازار لوازم خانگی، جنگ جهانی اول رخ داد اما قبل از سال 1918 میلادی مدیران آن شرکت در خانه های خود، مدل خانگی همزن برقی را مورد استفاده قرار داده بودند. همسر یکی از مدیران آن زمان شرکت، که از این محصول استفاده می کرد، گفت: هیچ اهمیتی نمی دهم که نظر دیگران چیست و چه نظری در رابطه با این محصول دارند اما برای من یکی از بهترین لوازم خانگی است و تاکنون ابزاری به این حد کاربردی ندیده بودم.

به هر حال این وسیله بعد از مدتی جا افتاد. اولین سری از همزن های برقی خانگی شرکت کیچن اید، 5 لیتر بوده و دارای قیمت  189/5 دلار که تقریبا معادل دو هزار دلار امروز و بسیار گران بود.

این محصول دارای 32 کیلوگرم وزن بوده و کار با آن بسیار سخت بود، اما این شرایط پس از سال 1936 به طور کامل دچار تغییر شد، چون یک طراح صنعتی به نام اگمانت ایرینز، این همزن ها را ویرایش کرد و  قیمت آن را تا 55 دلار کاهش داد.

در سال های اولیه ورود این محصول به بازار، فروشندگان به سختی می توانستند این محصول را به فروش برسانند. هوبارت برای رفع این مشکل و رسیدن به فروش بیشتر، سیستم فروش مستقیمی راه انداخت که از طریق آن بازاریاب های خانم به تک تک خانه ها رفته و طریقه استفاده از محصول را با تمام جزئیات برای آن ها شرح می دادند. کارکرد مکانیکی همزن از آن زمان تا به امروز بدون تغییر باقی مانده است.

درست است که کیچن اید اولین کارخانه ای بود که دست به ساخت چنین وسیله ای زد، اما پذیرش همگانی استفاده از همزن برقی  و قیمت مناسب آن با تلاش آیور جیسون به وجود آمد. شرکت آمریکایی سان بیم نخستین میکس مستر دستی خود را در ۱۹۵۲ به بازار عرضه کرد. با اینکه مدل پایه دار همزن کیچن اید، بازار آن زمان را در دست داشت، میکس مستر سان بیم، رقیب قدری برای او شد و سهم مهمی از بازار را به خود اختصاص داد.

طرز کار همزن برقی

همزن برقی را به هیچ وجه با مخلوط کن اشتباه نگیرید. همزن برقی با سرعت خیلی پایین تر از مخلوط کن، مواد غذایی مورد نیاز را با سرعت های متفاوت هم می زند و هیچ تیغه ای هم برای بریدن یا خرد کردن مواد غذایی ندارد.

انواع همزن برقی

به طور کلی همزن های برقی به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

1.همزن‌های برقی ایستاده یا پایه دار

همزن‌های برقی ایستاده به دلیل ظاهر خاصی که دارند، به راحتی قابل تشخیص‌ هستند. معمولاً این نوع از همزن‌ها، به همراه کاسه‌ای مخصوص برای مخلوط کردن مواد، به فروش می‌رسند. با قرار دادن ظرف در جای مخصوص آن و به کار انداختن دستگاه، ماده‌ موردنظر مخلوط شده و آماده‌ استفاده خواهد بود. همزن‌های ایستاده، نیازی به کنترل دستی ندارند و بیشتر به درد کسانی می‌خورند که زمان زیادی را در آشپرخانه می گذرانند. بنابراین اگر حرفه‌ شما آشپزی است و یا دائماً در حال پخت نان و شیرینی هستید، این دستگاه می‌تواند کمک بزرگی به شما کند.

از ویژگی‌های قابل توجه این دستگاه، مخلوط کردن یکنواخت مواد است. هنگامی که از همزن‌های دستی استفاده می‌کنید، احتمال این‌که مواد به شکل کامل و یکدست مخلوط نشوند، زیاد است. وقتی که می خواهید شیرینی خانگی بپزید، این موضوع زیاد مهم نیست، اما اگر حرفه‌ اصلی شما آشپزی است و یا می‌خواهید برای جمع بزرگی آشپزی کنید، این موضوع اهمیت ویژه ای خواهد داشت.

این گونه همزن های با کاسه، یک همزن تخت، یک چنگک برای ورز دادن و همزن مفتولی برای هم زدن سریع به همراه دارند.
همزن پایه دار در آشپزی های کاربرد دارد که نیاز به مخلوط کردن جدی تری دارند. این ابزارهای اضافی را گاهی جداگانه هم می توان برای دستگاه خرید.

همزن‌های برقی ایستاده، از انواع دیگر همزن‌های خانگی، جاگیرتر و سنگین‌تر هستند. قیمت این نوع از همزن‌ها نیز معمولاً کمی از نمونه ‌های دیگر بالاتر است، اما در عوض عمر آن‌ها بیشتر است.

2.همزن‌های برقی دستی

رایج‌ترین نوع همزن‌های خانگی، همزن‌های برقی دستی هستند. اندازه‌ این همزن‌ها از همزن‌های ایستاده کوچک‌تر و قدرت آن‌ها نیز کمتر است. این نوع همزن ها، بهترین نوع برای استفاده‌ های خانگی هستند.

این همزن ها در دست نگه داشته می شوند و معمولاً دو تیغه برای هم زدن و یک موتور دارند. این وسیله برای کارهای سبک تر مانند هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه به کار می رود.

وزن این همزن ها به مراتب کمتر از نوع ایستاده آن است و می‌توانید آن را به راحتی حمل کنید. همز‌ن‌های برقی دستی نیز قابلیت تعویض پره، برای مخلوط کردن مواد متفاوت را دارند. فقط کافی است برای اطمینان از مخلوط شدن تمام مواد داخل کاسه، همزن را به خوبی در داخل آن بچرخانید. بدین ترتیب، ترکیبی همگن و یکنواخت خواهید داشت.

با این‌که این همزن‌ها برای استفاده‌ی خانگی عالی هستند، اما مشکلاتی نیز دارند. برخلاف همزن‌های ایستاده، قدرت همزن‌های دستی خیلی بالا نیست. همزن‌های ایستاده تقریباً هر چیزی را می‌توانند مخلوط کنند، اما نوع دستی همزن‌ها، ممکن است هنگام همزدن ترکیبات سفت‌تر، از کار بایستد یا حتی در مواردی بشکند. بنابراین بهتر است حواستان به قدرت همزن و ترکیباتی که داخل کاسه ریخته‌اید، باشد. هم‌چنین، هنگام استفاده از این نوع همزن، امکان پاشیدن مواد به بیرون از ظرف بیشتر است. البته انواعی از این همزن‌ها، با یک نوع محافظ برای جلوگیری از پخش شدن مواد به بازار عرضه می‌شوند. همزن‌های برقی دستی، با قیمتی مناسب‌تر از نوع ایستاده‌ به فروش می‌رسند و وزن آن‌ها نیز بسیار کمتر است.

3.همزن‌های دستی

این نوع از همزن‌ها قدیمی‌تر هستند و امروزه کمتر تولید و استفاده می‌شوند. البته هنوز هم عده‌ای هستند که دوست دارند سریع و بدون احتیاج به برق، مواد خود را مخلوط کنند. معمولاً بدنه‌ این نوع از همزن‌ها بسیار محکم است. هم‌چنین از تیغه‌های بادوامی برای له‌کردن و مخلوط کردن مواد در آن‌ها استفاده می‌شود.

این نوع از همزن‌ها مناسب کسانی است که اهل سفر و کمپ زدن هستند. در طبیعت، همیشه نمی‌توان جایی را پیدا کرد که برق داشته باشد. به همین دلیل می‌توانید یک همزن دستی سبک، ارزان و محکم تهیه کنید، تا در دل طبیعت نیز بتوانید خوراکی‌های خود را مخلوط کنید.

۴.همزن‌های برقی دستی-ایستاده

همان‌طور که اشاره کردیم، همزن‌های ایستاده قدرتمند و سنگین و همزن‌های دستی، سبک و کم‌قدرت‌تر هستند. اما نوعی از همزن نیز وجود دارد که بهترین‌های هر دو نوع را به شما هدیه می‌کند! در همزن‌های دستی-ایستاده، می‌توانید خود همزن را از بدنه جدا کنید، یعنی در مواقعی که کارتان زیاد است، می‌توانید از حالت ایستاده استفاده کنید و در مواقعی که نیاز دارید خودتان با تسلط بیشتر مواد مورد نظرتان را مخلوط کنید، از حالت دستی آن استفاده کنید.

سبک بودن همزن برای استفاده‌ دستی، یک اصل مهم در همزن‌های دستی است. اما در همزن دستی-ایستاده وزن دستگاه زیاد بوده و باعث کاهش قدرت همزن می‌شود. بنابراین ممکن است هنگام استفاده‌ ایستاده از این همزن‌ها، دستگاه قدرت کافی را ارائه ندهد. اما در کل، این همزن می‌تواند گزینه‌ای خوب برای کسانی باشد که به کارایی‌ هر دو نوع از همزن احتیاج دارند.

تفاوت همزن ها ایستاده از نظر امکانات

همزن‌های ایستاده زیادی با امکانات مختلف به بازار عرضه می‌شوند. آشنایی با این امکانات باعث می‌شود هنگام خرید، انتخاب دقیق‌تری داشته باشید. برخی از امکانات همزن‌های ایستاده، موارد زیر می باشند:

۱.سرِ خم شونده

گاهی اوقات پیش می‌آید که بخواهید یک ماده را بعداً به ترکیب مورد نظر اضافه کنید. اگر سرِ همزن ایستاده‌ شما قابلیت خم شدن نداشته باشد، ممکن است این کار کمی سخت شود. سرِ خم‌ شونده کمک می‌کند تا مواد را سریع‌تر و تمیزتر به ترکیب خود اضافه کنید.

2.کاسه‌ی دسته‌دار

همزن‌های ایستاده با یک کاسه‌ مخصوص به فروش می‌رسند. برخی از این کاسه‌ها دسته‌دار هستند و حمل آن‌ها راحت‌تر است. گاهی اوقات ممکن است بخواهید حجم زیادی از مواد را با هم ترکیب کنید و وزن نهایی ترکیب شما زیاد شود در این صورت دسته‌‌های کاسه کمک می‌کنند تا راحت‌تر آن را حمل کنید.

۳.نگه‌ دارنده‌ مخصوص

برای این‌که کاسه‌ همزن ایستاده، هنگام اضافه کردن مواد از جایش تکان نخورد، برخی از این همزن‌ها با یک نگه‌دارنده‌ مخصوص عرضه می‌شوند. وظیفه‌ی این نگه‌دارنده، جلوگیری از افتادن کاسه در هنگام اضافه کردن مواد است. داشتن این قطعه، خیال شما را از بابت نریختن محتویات کاسه راحت می‌کند.

۴ شروع آرام  (Soft Start)  

برخی از همزن‌ها قابلیت این را دارند که با سرعت کمتر شروع به همزدن می کنند. این سرعت رفته ‌رفته بالا می‌رود و مواد شما را به شکل همگن مخلوط می‌کند. قابلیت Soft Start یا شروع آرام، از پخش شدن مواد داخل کاسه‌ در ابتدای کار جلوگیری کرده و خاصیتی بسیار کاربردی دارد.

۵ .قطعات قابل شستشو با ماشین ظرفشویی

شستن تک‌تک قطعات همزن کاری خسته‌کننده است و ممکن است لذت پروسه‌ پخت ‌و پز را از بین ببرد. برخی از همزن‌ها، قطعاتی دارند که می‌توانید آن‌ها را به راحتی در ماشین ظرفشویی قرار دهید و بدون ترس از خراب شدن این قطعات، آن‌ها را به کمک ماشین ظرفشویی بشویید.

تفاوت همزن های ایستاده از نظر سایز

همزن‌ها از نظر سایز نیز انواع مختلف دارند:

۱.سایز کوچک (کوچک‌تر از 4.5 کوارت(واحد حجم))

اگر همزنی مناسب برای استفاده‌های خانگی می‌خواهید، می‌توانید یک همزن با سایز کوچک تهیه کنید. این همزن‌ها وزن و ابعاد کوچک‌تری دارند و جای کمتری را اشغال می‌کنند. کاسه‌ مخصوص این همزن‌ها نیز کوچک‌تر و برای ترکیب حجم کم و یا متوسطی از مواد کافی است.

۲.سایز بزرگ (بین 5 تا 7 کوارت)

اگر خانواده‌ای پرجمعیت دارید و یا می‌خواهید حجم کاسه‌ همزن برایتان محدودیتی ایجاد نکند، همزن‌های سایز بزرگ، انتخابی مناسب برای شما به حساب می‌آیند. کاسه‌های بزرگ‌ این همزن‌ ها، امکان ترکیب مواد بیشتری را به شما می‌دهد. هم‌چنین معمولاً همزن‌های سایز بزرگ‌، از قدرت موتور بیشتری نیز برخوردار هستند. طبیعتاً با بزرگ‌تر شدن سایز همزن قیمت آن نیز بالاتر می‌رود. بنابراین اگر در حجم زیاد آشپری نمی‌کنید واقعاً دلیلی ندارد که هزینه‌‌ای بیشتر برای همزن‌های سایز بزرگ‌تر پرداخت کنید.

تفاوت کاسه همزن های ایستاده

کاسه‌ همزن‌های ایستاده عمدتاً در دو جنس مختلف به بازار عرضه می‌شوند:

۱.کاسه‌های فلزی

کاسه‌های فلزی، با آلیاژی از فولاد ضد زنگ ساخته می‌شوند. مقاومت این کاسه‌ها در مقابل ضربه، سرما و گرما بسیار بالاست و به راحتی آسیب نمی‌بیند. کاسه‌های فلزی امتحان خود را بارها پس داده‌اند و میان کاربران بسیار محبوب هستند. اگر یک کاسه‌ محکم می‌خواهید که نگران شکستن و ترک برداشتن آن نباشید، می‌توانید همزنی با کاسه‌ فلزی تهیه کنید.

۲. کاسه‌های شیشه‌ای

ممکن است کاسه‌های فلزی به دلیل مقاومتشان محبوب‌تر باشند، اما حتماً دلیلی وجود دارد که کاسه‌های شیشه‌ای هنوز در بازار هستند و با کاسه‌های فلزی رقابت می‌کنند. خوبیِ کاسه‌های شیشه‌ای این است که می‌توانید در حین کار، محتویات داخل آن را ببینید. بعضی وقت‌ها رنگ یا غلظت ترکیب می‌تواند شما را از اشتباهی ناخواسته مطلع کند.

تنها ایراد کاسه‌های شیشه‌ای در شکننده بودن آن‌هاست. البته این کاسه‌ها بسیار محکم هستند و امکان شکستن آن‌ها خیلی بالا نیست. اما در مقایسه با کاسه‌های فلزی به مراتب مقاومت کمتری دربرابر ضربه و دماهای بالا و پایین از خود نشان می‌دهند.

تفاوت همزن های ایستاده از نظر نوع پره‌ها

برای همزدن ترکیبات مختلف، از پره‌های گوناگون استفاده می‌شود. تعدادی از پره‌های رایج عبارتند از:

۱. پره‌ مخصوص خمیر

اگر قصد دارید با همزن خود خمیر نان درست کنید، داشتن این پره ضروری است. پره‌ مخصوص خمیر نان، باعث می‌شود هنگام همزدن خمیر، رشته‌های گلوتن نشکنند. گلوتن، پروتئين تشـــكيل دهنده خمير در آرد گندم و ماده كليدي درتوليد محصـــولات تخميري آرد گندم اسـت. این پروتیین در گنـدم، جـو و احتمـالا جودوسـر موجود می باشد. این موضوع باعث می‌شود تا نان پخته ‌شده از این خمیر، ساختاری یکنواخت و طعمی مطبوع داشته باشد. اکثر همزن‌های ایستاده و برخی از همزن‌های برقی دستی این پره را دارند. فقط بهتر است قبل از خرید، از قدرت موتور همزن دستی خود اطمینان حاصل کنید. چراکه درست کردن خمیر نان از کارهایی است که به قدرت موتور نسبتاً بالایی احتیاج دارد.

۲. پره‌ تخت

پره‌ تخت برای همزدن مایه‌ کیک، کوکی و فراستینگ‌ها (روکش تزیینی کیک) مناسب است. این پره به خوبی می‌تواند مایه‌ مورد نظر شما را به شکل همگن مخلوط کند. پره‌ تخت هم‌چنین به خوبی ترکیبات چسبیده به دیواره‌ کاسه را پاک کرده و به داخل کاسه برمی‌گرداند. مخلوط‌هایی که با پره‌ تخت همزده می‌شوند، بسیار همگن و یکنواخت از آب در‌ می‌آیند. بنابراین اگر قصد دارید با همزن خود خمیر کیک درست کنید، داشتن این پره الزامی‌ است.

۳.پره‌ ویسک

این پره‌ مفتولی برای همزدن مواد بسیار نرم و شل ساخته شده است. اگر می‌خواهید برای دسر و یا کیک خود، کِرِم مخصوص درست کنید و یا تخم‌مرغ هم بزنید، باید از این پره استفاده کنید. پره‌های ویسک معمولاً مفتولی هستند و در سایز‌ها و شکل‌های مختلف تولید می‌شوند. معمولاً همه‌ی همزن‌های ایستاده و دستی، این نوع از پره را داخل بسته‌بندی خود دارند.

طرز استفاده از همزن برقی 

کار با همزن برقی معمولا بسیار راحت و آسان است و با زدن دو شاخه آن به برق و با روشن کردن آن و چرخاندن آن داخل ظرفی که قرار است مخلوط شوند انجام می شود. مراحل کار به صورت زیر است:

1- اهرمی که سری دستگاه را به وسیله آن بالا و پایین می بریم را بچرخانید تا به سمت بالا فیکس شود.

2- سپس داخل کاسه همزن مواد غذایی مورد نظرتان را بریزید و روی پایه دستگاه در جای مخصوص به خود قرار دهید و برای اینکه کاسه روی دستگاه جا بیفتد به سمت عقربه های ساعت کاسه را بچرخانید.

3- براساس موادغذایی که داخل ظرف ریختید، سری مناسب دستگاه را انتخاب کرده و به دستگاه متصل کنید و کمی فشار دهید و به صورت مخالف عقربه های ساعت محکم بچرخانید.

4- وقتی که داخل کاسه را پرکردید، اهرم همزن را به سمت پایین بیاورید.

5- حالا می توانید دستگاه را روشن کنید و همچنین سرعت آن را تنظیم کنید.

6- بعد از اتمام کار، دستگاه را خاموش کرده و اهرم بالابر را به سمت بالا ببرید و کاسه را با چرخاندن به سمت مخالف عقربه های ساعت از دستگاه جدا کنید. زمانی که می خواهید سری های دستگاه را بردارید باید کمی به سمت داخل فشار دهید و دقیقا به سمت عقربه های ساعت بچرخانید و بعد به راحتی می توانید قطعات دستگاه را شستشو دهید و مجدد روی دستگاه نصب کنید.

نحوه استفاده از همزن کاسه دار

نحوه استفاده از همزن کاسه دار به گونه است که بیشتر مناسب مخلوط های سنگین و پرحجم است و در واقع از بین مدل های مختلف همزن، نوع کاسه دار آن، از نوع پیشرفته آن است و شامل یک سری تخت و دو سری برای مخلوط تخم مرغ و سه سری برای مخلوط های سنگین و یا خمیر زن می باشد و همچنین دارای یک کاسه برای مخلوط مواد داخل آن است.

سری ها به پایه ای که بالای کاسه قراردارد، وصل است و و زمانی که دو شاخه آن را به برق می زنید و موتور دستگاه روشن می شود باید براساس موادی که قرار است میکس کنید، یکی از درجه بندی های سرعت را انتخاب کنید.

نحوه استفاده از همزن برقی به این گونه است که براساس سرعتی که برای آن تعیین کرده اید شروع به کار می کند و بعد از اتمام کار، مانند همزن برقی معمولی در این مدل از همزن ها هم می توانید سری و کاسه آن را جدا کنید و بشویید و نکته آخر اینکه سایز کاسه این مدل از همزن ها متفاوت است و اندازه گیری آن با لیتر است.

چند نکته درمورد نحوه استفاده از کاسه همزن

در همزن های کاسه دار، کاسه دستگاه از نظر سایز و جنس آن بسیار اهمیت دارد و بیشتر کاسه های همزن از جنس سرامیک یا شیشه ای هستند و در برخی از آن ها کاسه ها، پلاستیکی هستند که بیشتر به نحوه استفاده شما از همزن برقی مرتبط است، ولی شما توصیه می کنیم که اگر بدنبال یک همزن کاسه دار با کیفیت هستید از نوع پلاستیکی آن نخرید زیرا کیفیت لازم را ندارد و بهتر است کاسه دستگاه از جنس استیل باشد و در این مورد هم دقت کنید که حتما استیل آن ضد زنگ باشد.

چند نکته در باره سرعت دستگاه های همزن برقی

  • در طرز استفاده از همزن هایی که دارای درجات تنظیم سرعت هستند، حواستان باشد که سرعت دستگاه را یک دفعه زیاد نکنید، بلکه سرعت را کم کم افزایش دهید و به عبارت دیگر با اضافه کردن مواد، درجه سرعت را آرام آرام، زیاد کنید.
  • برای همزدن مواد به صورت آهسته و کم بهتر است از درجه سرعت پایه دستگاه استفاده کنید، به خصوص در زمانی که عجله ندارید و می خواهید با حوصله مواد را هم بزنید.
  • همزن‌ ها دارای تنظیمات سرعت مختلفی هستند. همزن انتخابی شما باید طوری باشد که سرعت بسیار پایین، متوسط و تند را به شکلی مطلوب داشته باشد. یعنی زمانی که آن را روی درجه کُند یا همان پایین‌ترین حالت می‌گذارید، مواد را به ‌آرامی و بدون بیرون ریختن از ظرف و پاشیدن به اطراف هم بزند.

سرعت‌های دیگر همزن هم برای کاربرد های مختلف، مناسب و منطقی باشد. یعنی طوری دسته‌های همزن در مواد بچرخند که کارتان به خوبی پیش برود و کثیف‌کاری پیش نیاید. در هنگام بررسی سرعت‌های مختلف همزن برقی به سر و صدایی که در هر سرعت به‌وجود می‌آید هم دقت کنید. اگر صدای گوش خراش در هر بار استفاده از همزن به گوشتان برسد، خریدش کار معقولی نخواهد بود.

درهنگام خرید همزن به چه نکاتی توجه کنیم؟

اگر قصد خرید یک همزن برقی با کیفیت را دارید و می خواهید بهترین همزن را انتخاب کنید، به شما پیشنهاد می کنیم موارد زیر را هنگام خرید بررسی کنید:

۱- جنس قطعات

جنس کاسه و پره ها و سری دستگاه بسیار اهمیت دارد، به این علت که هر قدر جنس این قطعات با کیفیت تر باشد، طول عمر دستگاه بیشتر است و حتما در هنگام خرید دقت کنید که جنس کاسه دستگاه، استیل و ضد زنگ باشد.

2- توان مصرفی

اگر می خواهید قدرت موتور دستگاه همزن برقی شما زیاد باشد، پس در هنگام خرید به توان دستگاه دقت کنید زیرا هر چه توان مصرفی دستگاه از ۲۵۰ وات کمتر باشد، همزن خوبی نخواهد بود و قدرت کمتری دارد. به طور معمول یک همزن برقی خوب و با کیفیت، باید توان موتور آن بین ۳۰۰ تا ۶۰۰  وات باشد، در این صورت سر و صدای کمتری خواهد داشت.

3- وزن همزن برقی

اگر قصد خرید همزن برقی دستی را دارید به وزن دستگاه دقت کنید چون قرار است هنگام کار، آن را در دست بگیرید، پس همزن برقی دستی با وزن زیاد و سنگین انتخاب نکنید.

۴- لوازم جانبی همزن برقی

در هنگام خرید همزن برقی، حتما به تایمر و پره ها و سری دستگاه و به امکاناتش مثل بستنی ساز یا پاستا ساز و… که جزو لوازم جانبی همزن برقی هستند، توجه کرده و همزنی را انتخاب کنید که دارای لوازم جانبی و امکانات بیشتری باشد.

۵- قابلیت جداشدن قطعات

در هنگام خرید دقت کنید که قطعات دستگاه از پایه به راحتی قابل جدا شدن باشد تا بتوانید بعد از اتمام کار، قطعات آن را بشویید و تمیز کنید.

همزن صنعتی ۷ لیتری مستر BM7  مدل(MASTER)

ویژگی های این محصول:

مدل دستگاه: BM-7  (MASTER) همزن صنعتی

ظرفیت مخزن: 7 لیتر

قابلیت تنظیم سرعت : دارد

جنس مخزن : استیل ضخیم 304

قدرت موتور : 900 وات

ویژگی ها : دارای 3 پارو مخصوص سفیده زن (خامه) – کیک زن و خمیرگیر

خدمات پس از فروش : ضمانت 1 ساله و خدمات پس از فروش 5 ساله

کشور سازنده : تکنولوژی و موتور ایتالیا – تولید در چین

امکانات : درپوش محافظ – گیربکس ضد لرزش

همزن صنعتی ۷ لیتری مدل BM-7

همزن 7 لیتری صنعتی مستر یکی برترین گزینه ها و همچنین کارآمدترین میکسرها در رده میکسرهای صنعتی می باشد. این میکسر دارای قوی ترین قدرت موتور و جنس بدنه و کاسه ای با کیفت فوق العاده می باشد که توانایی میکس انواع خمیرها برای طبخ انواع کیک و کلوچه را دارد. این میکسر صنعتی در مقایسه با محصولات هم رده خود، از کیفت نسبتا بیشتر و عمر طولانی تری برخوردار می باشد .

قدرت موتور همزن صنعتی ۷ لیتری مستر، در بالاترین سطح در کلاس ظرفیتی خود و برابر با ۹۰۰ وات و دارای موتور ایتالیایی می باشد. چرا که مشاهده شده اکثر میکسر های هم رده این میکسر صنعتی در برخی موارد به علت فشار آمدن به موتور به دلیل استفاده از موتور غیر استاندارد برای دستگاه ها، موتور دستگاه کاملا مخدوش می شود. ولی موتور ایتالیایی یولکا به کار رفته در همزن صنعتی ۷ لیتری مستر با قابلیت تنظیم سرعت مخلوط کردن، به راحتی تمامی خمیر های سفت و نرم را با سرعت دلخواه میکس می کند. همچنین جنس کاسه این میکسر های صنعتی از با کیفیت ترین استیل ممکن می باشد. ضخامت بالای کاسه، بدنه و شکل ظاهری آن را در برخورد با انواع ضربه و میکس مواد غذایی سفت ضمانت می کند .

 

 

برای تهیه همزن های صنعتی 7 لیتری مستر، در دو رنگ مشکی و نقره ای، می توانید از طریق سایت تجهیزات صنعتی تهران اقدام به خرید نمایید و از مشاوره رایگان همکاران ما در این زمینه بهره ببرید.

برای تهیه همزن های صنعتی 7 لیتری مستر، می توانید به صورت غیر حضوری به سایت فروشگاهی تجهیز صنعت تهران به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نمایید و نسبت به سفارش و خرید و ارسال آن، اقدام نمایید:

tajhizsanati.com                             

و یا به صورت حضوری همه روزه عصرها به آدرس زیر مراجعه نمایید و برای هماهنگی بیشتر و پاسخ سوال های خود با شماره های زیر تماس بگیرید:

آدرس: تهران، بزرگراه امام علی (یا از مسیر دیگر: صیاد شیرازی)، میدان سبلان، خیابان حیدری (لشکری سابق)، انتهای خیابان رضایی، روبروی مسجد ائمه اطهار، نبش کوچه خواص، پلاک36

شماره تماس:                                              02186125233 -09194855963- 09926291231 09194855983

و. پوریانی مدیریت بلاگ سایت تجهیز صنعت تهران

 

مدیریت سایت

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :
    0