0

سبد خرید شما خالی است.

0

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

ترازوی فروشگاهی

دسته بندی ها : مقالات ۶ اسفند ۱۴۰۲ مدیریت سایت 142 مشاهده

 

ترازو دستگاهی است که با آن می توان وزن اجسام مختلف را تعیین کرد و یکی از قدیمی ترین ابزار برای اندازه گیری می باشد. بر اساس تحقیقات صورت گرفته و با توجه به نقاشی هایی که از ترازو در مقبره های فراعنه مصر موجود می باشد، مشخص شده که از گذشته های دور،  انسان ها از ترازو استفاده می کردند.

حدود 5000 سال قبل از میلاد، برای اولین بار از ترازو استفاده شده و می توان به اهمیت استفاده از این وسیله در گذشته های دور پی برد. در گذشته این وسیله با نام ترازو های دو کفه ای و آویز شناخته می ‌شدند و با وزنه های گوناگون کار می کردند و نیاز به باطری و انرژی برقی نداشتند.

ترازو هایی که امروزه در بسیاری از فروشگاه ها مورد استفاده قرار می‌ گیرد، یکی از مدرن ‌ترین مدل ترازو یعنی نوع دیجیتالی آن است. با مدل ابتدایی ترازوی دیجیتال فروشگاهی فقط می توانستید وزن جسم مورد نظر را اندازه گیری کرد، اما جمع کردن وزن اجسام متفاوت با یکدیگر باید به صورت دستی انجام می گرفت. جمع قیمت هر کدام نیز به صورت دستی محاسبه و فاکتور می شد.

در این نوع ترازو ها تنوع زیادی برای محصول وجود نداشت و تبادل روزانه بسیار کمی داشتند. اما، با روی کار آمدن فروشگاه های بزرگ تر و تنوع در فروش محصولات و افزایش حجم مبادلات، نیاز بود تا توزین و محاسبه با سرعت بالاتری انجام شود، بنابراین مدل های جدیدی از ترازو های دیجیتال طراحی و تولید شد.

این ترازو های جدید حافظه دار بوده و می توانند عملیات توزین را در حافظه ثبت کنند تا در صوت نیاز، با بازگشت به وزن قبلی، محصولات دیگر را بتوان اضافه یا کم کرد. از مهمترین مزیت های ترازوی دیجیتال این است که شما می توانید اجناس متفاوتی را توزین کرده و در صورت نیاز به آن ها مراجعه کنید. این ترازو ها برای فروشگاه هایی که فرایند توزین و صدور فاکتور به صورت جداگانه انجام می پذیرد، بسیار مناسب است.

امروزه با گسترش فناوری، تنوع بسیاری در محصولات و ابزار آلات مهم و کاربردی از جمله ترازو به وجود آمده و انواع ترازو های دیجیتالی شامل ترازوی فروشگاهی، ترازوی طلا فروشی، ترازوی آزمایشگاهی، ترازوی صنعتی، ترازوی پزشکی و ترازوی خانگی در بازار موجود می ‌باشد که برخی از مهمترین و پرکاربرد ترین آن ها را در اینجا بررسی خواهیم کرد.

انواع ترازو های دیجیتال

1.ترازوی صنعتی

با توجه به کاربرد ترازو های صنعتی، این نوع ترازو ها دارای بدنه بسیار مقاوم و مستحکم بوده، تا قابل استفاده در این محیط های مختلف باشند. بسیاری از ترازو های صنعتی دارای ویژگی هایی از قبیل شمارش تعداد اقلام، کیفیت و دقت بالا می باشند که کاربرد آن ها را در محیط های صنعتی، چندین برابر می کند.

2.ترازوی آزمایشگاهی

وجود ترازویی که دقت و حساسیت بسیار بالایی داشته باشد و قادر به وزن کردن مواد به صورت گرم را داشته باشد، در آزمایشگاه بسیار با اهمیت است. چون مقدار دقیق مواد شیمیایی برای تهیه انواع دارو ها بسیار مهم است و اگر این میزان کم و یا زیاد شود سلامتی انسان را به خطر می اندازد.

3.ترازوی خانگی

ترازوی خانگی به دو قسمت ترازوی آشپزخانه و ترازو اندازه گیری وزن، تقسیم می شوند. ترازوی آشپزخانه برای اندازه گیری دقیق مواد غذایی مورد نیاز در تهیه انواع غذا ها کاربرد دارد و ترازوی اندازه گیری وزن نیز برای رسیدن به وزن و اندام ایده آل در منازل مورد استفاده قرار می گیرد.

4.انواع ترازو های فروشگاهی

امروزه ساخت ترازو ها بسیار پیشرفته و حرفه ای شده و در بسیاری از آن ها قابلیت شمارش اقلام نیز قرار داده شده تا کاربر، به راحتی و با کمترین اشتباه بتواند کار شمارش کالا و اقلام را انجام دهد.

حساسیت بسیار بالایی که ترازو های توزین فروشگاهی دارند باعث شده تا از این نوع ترازو ها در سوپر مارکت ها، شیرینی فروشی ها، خشکبار فروشی ها و بسیاری مشاغل دیگر استفاده شود.

ترازو های فروشگاهی بر حسب:

نوع عملکرد: به سه نوع ساده، پرینتر دار (فاکتور زن) و لیبل پرینتر

بر اساس شکل ظاهر و ستون: دو نوع علمک دار و بدون علمک

بر اساس جنس متریال تشکیل دهنده: دو نوع پلاستیک فشرده و فلزی

و بر اساس نوع سینی: به سه گروه تخت، لبه دار و گود

تقسیم بندی می شوند.

 ترازو های فروشگاهی با تنوع بسیار زیاد و در ظرفیت های 30 تا 70 کیلوگرم در بازار موجود می باشند. این ترازو ها با قابلیت های متعددی مانند قابلیت اتصال به کامپیوتر و نرم افزار های فروشگاهی، وای فای، دستگاه کارتخوان، صندوق فروشگاه، کشوی پول و دستگاه بارکد خوان می باشند. این ویژگی ها سبب شده تا تقاضا برای خرید آن ها افزایش یابد اما نمونه های جدیدتر پا را فراتر گذاشته و با داشتن صفحه نمایشگر LCD تمام لمسی، مدیریت محصولات، دسته بندی محصولات، نمایش تبلیغات، ارائه آمار محصولات فروخته شده، آمار محصولات خارج شده از انبار، آمار محصولات موجود در انبار و … هستند.

ویژگی های ترازوی پرینتر دار و لیبل پرینتر دار

  • یکی از انواع ترازو های فروشگاهی می باشند که قابلیت چاپ رسید و فاکتور فروش را برای مشتری فراهم می آورند.
  • استفاده از ترازو های لیبل پرینتر دار و پرینتر دار، کار را برای فروشگاه های زنجیره ای بسیار راحت تر کرده و با سرعت بالاتر انجام می شود.
  • قابلیت چاپ لیبل ها که حاوی اطلاعاتی نظیر، قیمت، نام محصول، تاریخ و … هستند.
  • زمانی که مشتری محصول و یا کالایی را خرید می کند، برای تسویه، کالا را به صندوق فروشگاه ارجاع می دهد، در این هنگام بارکد چاپ شده بر روی لیبل، با استفاده از دستگاه بارکد خوان خوانده و فاکتور صادر می گردد.

ترازوی فروشگاهی

در یک مفهوم کلی ترازوی فروشگاهی به ترازو هایی گفته می ‌شود که در کسب ‌و کار های مربوط به فروش کالا مورد استفاده قرار می‌ گیرند. طبیعتا منظور از این کسب ‌و کار ها، مشاغلی است که در بین کالا های فروشی خود اقلامی دارند که قیمت آن ‌ها به وزنشان مرتبط بوده و برای مشخص کردن قیمت نهایی مقدار خریداری شده توسط مشتری، حتما باید وزن آن ‌ها مشخص شود.

با دیدن یا شنیدن کلمه فروشگاه ذهن اکثر افراد به سمت بقالی ‌ها، سوپر مارکت ‌ها و فروشگاه‌ های زنجیره ‌ای می ‌رود، در حالی که یکی از اصلی ‌ترین مشتریان ترازو های دیجیتال فروشگاهی میوه‌ فروشی‌ ها هستند که اکثر اقلام آن ‌ها باید وزن ‌کشی شوند. از دیگر مشاغل استفاده‌ کننده از ترازو های فروشگاهی شیرینی‌ فروشی ‌ها، قصابی ‌ها، لبنیاتی ‌ها، پروتئینی ‌ها، فروشگاه‌ های آجیل و خشکبار، سبزی‌ فروشی ‌ها و سایر فروشگاه‌ هایی که به یک ترازوی دیجیتالی و دقیق نیاز دارند، می توان اشاره کرد. در عصر حاضر شاید نتوان فروشگاهی را یافت که یک ترازوی دیجیتال فروشگاهی در آن وجود نداشته باشد.

 امروزه ترازوی فروشگاهی در انواع و اقسام با قابلیت ‌های مختلف، به مهم ‌ترین بخش فرایند خرید و فروش در تمام فروشگاه ‌ها تبدیل شده است. از این ‌رو به‌ جرئت می ‌توان گفت پر فروش‌ ترین و پر کاربرد ترین و یکی از ابزار های بسیار پرطرف ‌دار، مهم و حیاتی که که با استفاده از آن وزن اجسام و کالا های مختلف را اندازه گیری می کنند و باید در هر فروشگاهی وجود داشته باشد، ترازوی فروشگاهی است.

در فروشگاه ‌ها و سوپر مارکت های کوچک تا هایپر مارکت ها از ترازوی فروشگاهی استفاده می شود تا بتوانند وزن و قیمت را در سریع‌ ترین زمان محاسبه کنند. خرید ترازوی فروشگاهی یکی از اقداماتی است که هر فرد باید قبل از تأسیس فروشگاه به آن توجه کند.

برای خرید ترازوی فروشگاهی نکات بسیار مهمی وجود دارد که حتما باید به آن‌ ها توجه کنید تا بتوانید یک خرید درست را انجام دهید. در ادامه، مطالب مفید و کاربردی در رابطه با ترازوی فروشگاهی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

معیار های خرید ترازوی فروشگاهی

  1. میزان توزین: مقدار ظرفیت ترازو های فروشگاهی برای وزن کردن، بین 30 الی 70 کیلوگرم است، زیرا وزن خرید های روزانه مردم به طور معمول در همین حدود است و بیشتر نمی شود.
  2. میزان حساسیت یا دقت: هر چه مقدار حساسیت یا دقت ترازوی فروشگاهی بیشتر باشد، عدد نشان دهنده دارای خطای کمتری خواهد بود. امروزه ترازو های فروشگاهی که در بازار وجود دارد از میزان دقت و حساسیت یک گرم و دو گرم برخوردار هستند.
  3. برند های معتبر: از انواع برند های معتبر ترازو های فروشگاهی می توان به توزین صدر، پند، دیبال، رادین، سارتریوس، متلر تولدو، دیجی، کیا، کمری، محک، شاهین و … اشاره کرد.

یکی از برند های موفق ایرانی در صنعت ترازوی فروشگاهی برند محک است که در دو مدل ترازوی فروشگاهی و ترازوی صنعتی تولیدات متعدد و متنوعی دارد. محک معروف ترین و شناخته ترین برند ترازو در بین مصرف کنندگان است.

شما عزیزان برای خرید و استعلام قیمت انواع ترازو های فروشگاهی و ترازوی محک می توانید از طریق سایت فروشگاهی تجهیز صنعت اقدام فرمایید.

  1. انواع و اقسام امکانات جانبی: توجه داشته باشید که لوازم جانبی مانند صفحه کلید لمسی، بارکد خوان، داشتن بلندگو، چاپ فاکتور، حافظه داخلی، تنظیم دقت اندازه گیری و … بر روی قیمت ترازو تاثیرگذار خواهند بود.
  2. نوع کاربرد: نوع ترازو را با توجه به میزان نیاز و نوع شغل و صنف کاری خود و مقدار محصولی که در طول روز وزن کشی می کنید، خرید کنید، بنابراین اقدام به خرید یک ترازو با قابلیت تحمل وزن حداکثری کنید.
  3. ابعاد و اندازه: ابعاد و اندازه ترازو را با توجه به میزان فضایی که در اختیار دارید، انتخاب کنید.
  4. جنس ترازو: برای طراحی و ساخت ترازو های مختلف از مواد اولیه مختلفی استفاده می شوند. انواع ترازو های فلزی، ترازو های چوبی و ترازو های پلاستیکی در بازار موجود هستند. معمولا بدنه اکثر ترازو های امروزی از جنس پلاستیکفشرده است تا کمترین تاثیر را روی اندازه وزن نهایی محصول بگذارند. قیمت ترازو های پلاستیکی معمولا کم بوده و جابجایی آن ها نیز، به آسانی انجام می گیرد، اما، بدنه آن ها در برابر آسیب های فیزیکی، استحکام لازم را ندارند. بنابراین جنس بدنه ترازو باید مقاوم باشد تا برای وزن کردن اجسام گوناگون مشکلی برای شما به وجود نیاورد. یک ترازو باید هم از نظر جنس بدنه و هم از لحاظ نرم‌ افزاری، متناسب‌ و با کیفیت باشد.
  5. نوع سینی و اندازه سینی: باید به اندازه و نوع سنی آن یعنی لبه دار بودن یا تخت بودن آن توجه کنید و با توجه به نوع شغل خود یکی از آن ها را انتخاب کنید.
  6. صفحه نمایشگر یا LCD: مهمتر از زیبایی صفحه نمایشگر، کارکرد آن است، به طوری که شما باید به میزان ریز و درشت بودن اعداد، کیفیت نمایش اعداد، تعداد ارقام قابل نمایش و همچنین به قسمت هایی که قیمت واحد، قیمت کل، وزن نهایی درج شده است، دقت نمایید.
  7. مقدار برق مصرفی: بعضی از ترازو های فروشگاهی باطری قلمی و نیم قلمی دارند اما در کل بیشتر آن ها با برق شهری کار می کنند. اگر از ترازو به صورت شبانه روزی استفاده می کنید، حتما به میزان مصرف انرژی آن توجه نمایید.

کاربرد ترازوی فروشگاهی 

امروزه استفاده از ترازو فروشگاهی بسیار زیاد بوده و در خواربار فروشی ها، بقالی ها مغازه های سنتی مختلف، انواع فروشگاه های زنجیره ای بزرگ و پیشرفته از آن استفاده می کنند. اما به طور کلی ترازوی فروشگاهی در سوپر مارکت، هایپر مارکت، میوه فروشی، میادین میوه و تره بار، لبنیاتی، پروتئینی ها، قنادی، آجیل فروشی، فروشگاه های زنجیره ای، فروشگاه های آجیل و حبوبات و … به کار می روند. این ترازو ها در ابعاد و ظرفیت توزین مختلف در بازار موجود هستند تا در مشاغل نام برده، به راحتی قابل استفاده باشند.

قابلیت های ترازوی فروشگاهی

  • دارای حافظه: نام همه محصولات موجود در فروشگاه و قیمت هر کدام از آن ها را می توان در حافظه ترازو ثبت کرد. این گزینه بسیار پر کاربرد است.
  • محاسبه کننده قیمت: یعنی فرآیند وزن شدن محصول و محاسبه شدن قیمت آن، به طور همزمان در تارزو انجام می شود در این مدل ترازو شما با معرفی قیمت مشخص برای هر محصول و ثبت آن در حافظه ترازو، می توانید در هنگام توزین جنس مورد نظر، قیمت آن را هم به وسیله خود ترازو محاسبه کنید. طبیعتا ترازو برای فروشگاه هایی که می خواهند توزین و محاسبه قیمت را در یک فرایند انجام دهند، بسیار مناسب است.
  • دارای حافظه مشتری: برای این کار، یک مشتری را به حافظه ترازو معرفی می کنیم، بعد تمامی محصولات خریداری شده توسط وی را وزن کرده و قیمت هر کدام را نیز مشخص می کنیم، در پایان خود ترازو می تواند قیمت نهایی محصولات را به طور یک جا نمایش دهد.
  • فاکتور زن: البته این قابلیت در ترازو های فروشگاهی ساده وجود ندارد و فقط درترازوی فروشگاهی پرینتر دار موجود است. در فاکتور صادر شده می توان، نام محصول، قیمت، وزن، اسم، آدرس، تلفن فروشگاه و … را مشاهده کرد و امکان گزارش گیری روزانه، هفتگی، ماهانه نیز وجود دارد.

شما همراهان عزیز، برای تهیه انواع ترازو های فروشگاهی می توانید به صورت غیر حضوری به سایت فروشگاهی تجهیز صنعت تهران به آدرس اینترنتی زیر مراجعه و نسبت به سفارش  و خرید و ارسال آن، اقدام نمایید:

tajhizsanati.com

 

و یا به صورت حضوری همه روزه عصرها به آدرس زیر مراجعه نمایید:

 

تهران، بزرگراه امام علی (یا از مسیر دیگر: صیاد شیرازی)، میدان سبلان، خیابان حیدری (لشکری سابق)، انتهای خیابان رضایی، روبروی مسجد ائمه اطهار، نبش کوچه خواص، پلاک36

 

و برای هماهنگی بیشتر و پاسخ سوال های خود با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

 

09194855983   – 02186125233 -09194855963- 09926291231

 

و. پوریانی – مدیریت بلاگ سایت تجهیز صنعت تهران

 

مدیریت سایت

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :
    0