روش تهیه سبزی خشک
سبزیجات نیز مانند دیگر مواد غذایی، موارد مصرف گوناگونی دارد و با توجه به موقعیت جغرافیایی نوع مصرف سبزیجات نیز متفاوت است. اما برخی شیوه ها و روش ها مانند آب پز کردن، سرخ کردن، خشک کردن، مصرف به حالت خام و به صورت کبابی در اکثر مناطق کشور تقریبا مشترک است.
سبزیجات دارای املاح و مواد معدنی بسیاری می باشند و مصرف سبزیجات باعث پیش گیری از وقوع سرطان و دیابت، پایین آمدن فشار خون، جلوگیری از حملات قلبی، لاغر شدن و … خواهد شد.
برای این که ارزش غذایی سبزیجات هنگام مصرف حفظ شود، مصرف به صورت خام یا به صورت آب پز بهترین گزینه می باشد. سبزیجات به دلیل فوایدشان برای سلامت بسیار مفید هستند. اکثر سبزیجات دارای کالری کم، فیبر بالا، مواد معدنی و ویتامین های زیادی هستند. برخی سبزیجات فواید بیشتری نسبت به بقیه دارند، برای مثال برخی سبزیجات قادرند با التهاب مقابله کنند یا خطر بیماری ها را کاهش دهند.
برای داشتن سبزیجات با کیفیت در همه فصول بهتر است آن ها را خشک کنید. برای خشک کردن انواع سبزیجات می توانید از دستگاه خشک کن میوه و سبزیجات استفاده کنید. برای خرید انواع خشک کن میوه و سبزی از طریق سایت فروشگاهی تجهیز صنعت تهران اقدام به خرید نمایید.
طبقه بندی انواع سبزیجات
به طورکلی انواع سبزیجات را می توان در۶ گروه زیر طبقه بندی کرد:
1-سبزی هایی که ریشه آن ها مورد مصرف قرار می گیرد، مانند: هویج، چغندر، شلغم، ترب و پیاز.
2- سبزی هایی که ساقه آن ها مورد استفاده قرار می گیرد، مانند: کرفس، مارچوبه و … .
3-سبزی هایی که برگ آن ها قابل استفاده است، مانند: کاهو، کلم، اسفناج و … .
4-سبزی هایی که گل آن ها به مصرف می رسد، مثل گل کلم و گنگر فرنگی.
۵– سبزی هایی که میوه آنها برای تغذیه به کار می رود، مانند خیار، گوجه فرنگی، کدو، بادمجان، لوبیا سبز و … .
6- سبزی های قارچی، برخی قارچ ها خوراکی هستند مثل قارچ دکمه ای، صدفی و … و برخی نیز سمی هستند.
روش خشک کردن سبزیحات
خشک کردن انواع سبزیجات از گذشته های دور، در بین خانواده ها مرسوم بوده است. فصل بهار و تابستان بهترین فصل برای خرید سبزیجات به منظور خشک کردن است. دو روش خشک کردن صنعتی و خشک کردن سنتی سبزیجات را در ادامه مقاله به طور کامل توضیح خواهیم داد.
خشک کردن سبزی در خانه به روش سنتی
سبزیجات تازه و خشک در صنایع غذایی و نیز در بیشتر غذا های ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد. همان طور که می دانید خشک کردن سبزیجات برای مصارف مختلف مثل سبزی پلو، شوید پلو، سبزی دلمه و کوفته ای، سبزی آشی و … انجام می شود.
در مطالب زیر به چند مورد از روش های خشک کردن سبزی به صورت سنتی اشاره خواهیم کرد:
1-آویزان کردن سبزیجات
یکی از روش های قدیمی برای خشک کردن انواع سبزی و گیاهان دارویی مانند پیازچه، تره، اسطوخودوس، نعناع و … آویزان کردن آن ها از سقف و یا دیوار می باشد. به این منظور، سبزیجات را به صورت مرتب در کنار یکدیگر می چیدند و با استفاده از نخ، آن ها را مانند دسته گل می پیچیدند. سپس این دسته بندی سبزیجات را به صورت سر و ته از سقف محیطی تاریک و خشک آویزان می کردند تا خشک شود.
با گذشت چند روز این دسته های سبزی کاملا خشک می شود. اما دقت داشته باشید که در این روش خشک کردن، احتمال ریختن گرد و خاک بر روی سبزی ها و همچنین آلوده شدن سبزیجات خشک به حشرات و … وجود دارد.
2-خشک کردن سبزی در سایه آفتاب
تقریبا به غیر از سبزیجات برگی، بقیه سبزیجات قابلیت مصرف به صورت خشک شده را ندارند. خشک کردن سبزیجات راه ها و روش های مختلفی دارد برای مثال در گذشته سبزیجات را بعد از برداشت از باغچه و شستن در آب و خرد کردن به صورت سنتی و با دخالت دست خشک می کردند.
اگر در منطقه ای با آب و هوای خشک زندگی می کنید، خشک کردن سبزیجات در هوای آزاد ساده ترین روشی است که می توانید از آن استفاده کنید. به این صورت که سبزیجات خرد شده را در هوای آزاد روی یک پارچه یا کف سینی پخش و پهن کنید تا به تدریج فرآیند خشک شدن طی شود. هر چند ساعت یک بار سبزیجات را زیر رو کنید تا به طور یک دست خشک شوند. با گذشت 3 تا 5 روز سبزی ها به طور کامل خشک می شوند. در این روش خشک کردن رعایت نکات زیر مهم می باشد:
- برای اینکه سبزیجات بعد از خشک شدن تلخ نشوند، آن ها را دور از نور آفتاب خشک کنید.
- به خاطر افزایش سرعت در خشک شدن، می توانید سبزیجات را به قطعات ریز تر خرد کنید.
- هنگام استفاده از این روش حتما اصول بهداشتی را رعایت کنید.
- قرار گرفتن سبزی ها در برابر آفتاب موجب زرد شدن رنگ آن ها می شود.
- در صورتی که سبزی ها را روی پارچه پهن می کنید، حتماً هر چند ساعت یک بار سبزی ها را زیر و رو کنید.
- خشک کردن سبزی در هوای آزاد، خطر احتمالی آلودگی به گرد و خاک و سایر آلودگی ها را نیز در بردارد.
3-خشک کردن سبزی در ماکروفر
یکی دیگر از روش های خشک کردن سبزیجات، استفاده از ماکروفر است. بعد از این که سبزی ها را به خوبی شستشو دادید روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن ها گرفته شود. سپس آن ها را روی بشقاب بچینید و در مایکروفر قرار دهید. یک الی دو دقیقه زمان لازم است تا سبزی ها خشک شوند.
4-خشک کردن سبزی در فر
یکی از سادهترین ترفند ها برای خشک کردن سبزیجات در منزل و به صورت بهداشتی استفاده از فر است. این روش برای خشک کردن گیاهانی که رطوبت زیادی دارند، بسیار مناسب است.
برای خشک کردن سبزی در فر باید فر را با دمای بسیار کم روشن کنید. سبزیجات را به خوبی بشویید و روی دستمال قرار دهید تا خشک شوند. سپس سبزیجات را کمی خرد کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی را در فر قرار دهید و مدام مراقب سبزی ها باشید تا به آرامی خشک شوند.
زمانی که سبزی ها تا حدودی خشک شدند، فر را خاموش کنید و اجازه دهید سبزی ها چند دقیقه دیگر در فر بمانند و هر نیم ساعت یک بار آن ها را زیر و رو کنید. در نهایت سبزیجات را از فر خارج کنید و برای ۱ تا ۳ روز در هوای آزاد یا محیط خانه قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
5-خشک کردن سبزی روی بخاری
یکی از راحت ترین و معطر ترین روش های خشک کردن سبزی در خانه، استفاده از بخاری است. طریقه خشک کردن سبزی روی بخاری بسیار ساده است، اما مهم ترین نکته ای که باید بدانید این است که بخاری شما باید روی کمترین درجه و یا شمعک قرار بگیرد. زیرا در غیر این صورت سبزی ها سیاه می شوند و می سوزند.
برای این کار باید سبزی های شسته شده را داخل سینی فلزی بریزید. سپس سینی را روی بخاری قرار دهید و اجازه دهید سبزی شما به آرامی خشک شود. در این مدت حتماً چندین بار سبزی ها را داخل سینی زیر و رو کنید تا کاملاً خشک شوند.
همچنین می توانید سبزی را درون فویل آلومینیومی گذاشته و بر روی بخاری با شعله بسیار کم قرار دهید. در این روش هم مدت زمان خشک شدن بسته به ضخامت سبزیجات 5 تا 12 ساعت طول خواهد کشید. پس از خشک کردن در این روش، نیاز است تا سبزی 24 ساعت در هوای اتاق قرار گیرد تا کاملا ترد و بدون رطوبت شود.
اگر سبزی را پس از خشک شدن در فضای اتاق قرار ندهید، رطوبت باقی مانده در بافت آن، می تواند به راحتی باعث رشد کپک و قارچ بر روی سبزی و گیاه خشک شما شود.
خشک کردن سبزی با استفاده از دستگاه خشک کن میوه
شاید این مسئله جالب به نظر بیاید که با دستگاه میوه خشک کن می توان اقدام به خشک کردن انواع سبزیجات نیز نمود. در واقع خشک کردن مواد غذایی مناسب ترین راه برای نگه داری آن ها در زمان های طولانی خواهد بود، تا در سایر فصول سال که به برخی از میوه ها و سبزی ها دسترسی ندارید بتوانید از آن ها استفاده کنید.
استفاده از دستگاه خشک کن سبزی برای زمان هایی مناسب و مفید می باشد که تصمیم به تولید حجم زیادی از سبزیجات و میوه ها به صورت خشک شده داشته باشید. البته این دستگاه ها در مدل های بسیار متنوعی مانند دستگاه خشک کن خانگی و نیمه صنعتی تولید شده است.
یکی از نکاتی که در طرز تهیه سبزی خشک صنعتی باید به آن توجه داشت این است که برای دریافت نتایج مطلوب تر باید از سبزی های تازه استفاده نمایید. پس از این که سبزی تازه را تهیه کردید، آن ها را به خوبی بشویید، حتما قسمت های خراب و گندیده را از آن ها جدا کرده و دور بریزید.
با رعایت این دستورالعمل های ساده و ابتدایی، محصول نهایی شما علاوه بر این که طعم و بوی مطلوب تری خواهد داشت، بلکه می توانید در بازه زمانی طولانی تری از این سبزی های خشک شده استفاده کنید.
در گام اول برای خشک کردن سبزیجات، باید سبزی ها را در سه مرحله شستشو دهید تا کاملا گل زدایی، ضد عفونی و آبکشی شود.
در گام دوم برای آنکه مدت زمان خشک کردن سبزیجات را به حداقل برسانید، باید آب سبزیجات کاملا گرفته شود و آماده خشک شدن شود.
در ادامه و گام آخر سبزیجات را در سینی های دستگاه خشک کن سبزیجات قرار دهید و دمای مناسب و مدت زمان خشک کردن سبزیجات را انتخاب کرده و دستگاه را روشن کنید. مدت زمان خشک شدن سبزیجات با یکدیگر متفاوت است و بسته به میزان آبدار بودن سبزی زمان خشک شدن کم و یا زیاد می شود.
روند کلی کار دستگاه میوه خشک کن به این صورت است که توسط دمای کنترل شده، هوای گرم را از سمت بالا به سمت پایین می دمد و پس از آن، از پایین به بالا هوا از بین شبکه سینی های دستگاه میوه خشک کن عبور می کند. در دستگاه خشک کن گردش هوا از جهات مختلف باعث رطوبت گیری میوه و سبزیجات و در نهایت خشک شدن آن ها می شود.
توجه داشته باشید که هنگامی که سبزی یا میوه مورد نظر را با دستگاه میوه خشک کن رطوبت گیری می کنید، ارزش غذایی و ویتامین های آن به طور کامل حفظ خواهد شد. ضمن اینکه این روش هیچ گونه اختلالی را در طعم و مزه سبزی و میوه ایجاد نمی کند.
نگه داری سبزی و میوه های خشک شده کار بسیار ساده ای است و از آنجا که طی فرایند رطوبت گیری، حجم آنها کم شده، فضای خیلی کمی را برای نگه داری اشغال می کنند. شما عزیزان می توانید برای اطلاع از قیمت انواع دستگاه میوه خشک کن به سایت شرکت تجهیز صنعت مراجعه نمایید.
در صورتی که در طی خشک شدن سبزی، مشاهده کردید که سبزی ها به طور نا متقارن خشک می شوند و در یک سمت سینی سبزی های مرطوب وجود دارد، شما باید سینی را بچرخانید و یا سینی های ردیف پایین و بالای دستگاه را جابجا نمایید.
دستگاه خشک کن میوه و سبزی برای خشک کردن انواع سبزیجات مانند ریحان، نعناع، پونه، شوید، گشنیز، تره و … و همچنین خشک کردن انواع گیاهان دارویی مانند پنیرک، خارخاسک، ختمی، بابونه، شقایق، گل نسترن و … یا انواع دانه ها، ریشه ها و ادویه جات مانند زیره، کنجد، هل ، رازیانه، ریواس، دارچین، زنجبیل و … استفاده می شود.
مصرف کنندگان با خرید دستگاه میوه خشک کن علاوه بر این که میوه های خود را خشک کرده و چیپس میوه را تولید کنند، بلکه میتوانند انواع سبزیجات را به شیوه های اصولی در سینی های دستگاه بچینند و اقدام به خشک کردن آن ها نمایند.
نکته ای که باید هر مصرف کننده پس از خشک کردن میوه و سبزی در نظر داشته باشد این است که باید مواد غذایی خشک شده را در ظروف درب دار نگه داری کند تا هم از ورود هوا جلوگیری به عمل آورند و هم برای بازه زمانی طولانی تری از میوه و سبزی خشک شده استفاده نمایند.
توجه داشته باشید که سبزی و میوه هایی که با دستگاه میوه خشک کن، خشک می کنید، علاوه بر اینکه طعم و رنگ و لعاب بی نظیری دارند بلکه کیفیت منحصر به فرد آن ها کاملا ملموس و مشهود است. بنابراین به این نتیجه خواهیم رسید که هر مصرف کننده تنها با یک بار خرید دستگاه های میوه خشک کن شرکت تجهیز صنعت می تواند علاوه بر خشک کردن انواع میوه ها بلکه انواع سبزی ها و ادویه ها را با استفاده از این دستگاه خشک کرد. اگر برای تاسیس کارگاه میوه خشک کنی نیاز به مشاوره دارید با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید.
انواع دستگاه های خشک کن سبزیجات
شرکت تجهیز صنعت تهران، دستگاه های خشک کن سبزیجات را با توجه به ویژگی های مورد نظر مشتریان خود در دسترس آن ها قرار داده است. اگر بخواهیم انواع دستگاه های خشک کن سبزیجات را به شما معرفی کنیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دستگاه خشک کن سبزیجات خانگی
این دسته از محصولات به نحوی هستند که ظرفیت آن ها کم بوده و سرعت پایینی دارند و در حقیقت برای کاربرد های خانگی می توان از آن ها استفاده کرد. قیمت این دسته از دستگاه های میوه خشک کن خانگی به نسبت خشک کن های بزرگتر و صنعتی، به طرز چشمگیری کمتر بوده و همین موضوع باعث شده تا افرادی که به دنبال یک دستگاه خشک کن سبزیجات ارزان قیمت و اقتصادی هستند، به سراغ این دسته از محصولات آمده و آن ها را خریداری می کنند.
دستگاه خشک کن نیمه صنعتی
یکی از ماشین آلات خشک کننده، دستگاه های خشک کن میوه و سبزی نیمه صنعتی هستند. نکته مهمی که باید بدانید این است که این محصولات به نسبت به دستگاه های خانگی قدرت بیشتری داشته و همین موضوع باعث افزایش محبوبیت این دستگاه برای کارگاه های کوچک شده است. البته به نسبت دستگاه های صنعتی و بزرگ این محصولات باز هم قدرت کمتری دارند و همین موضوع باعث می شود تا نتوان از این محصولات در کارخانه ها استفاده کرد.
دستگاه خشک کن صنعتی سبزیجات
دسته دیگری از محصولات، دستگاه های خشک کن صنعتی سبزیجات هستند. این دسته از محصولات برای کارخانه ها و حجم های بالای مورد استفاده قرار می گیرند. به عنوان مثال شرکت هایی که در زمینه خشک کردن میوه به صورت حرفه ای و تجاری فعالیت می کنند، لازم است تا به سراغ این دسته از محصولات آمده و آن ها را خریداری کنند. دستگاه خشک کن میوه و سبزی صنعتی قدرت بسیار زیادی داشته و راندمان فوق العاده ای دارند. در حقیقت همین موضوع باعث محبوبیت این دسته از محصولات شده است و شرکت های بسیار زیادی از این محصولات استفاده می کنند.
ویژگی های دستگاه خشک کن سبزیجات
- طراحی داخلی و خارجی دستگاه، مطابق با آخرین اصول صنعتی و بهداشتی
- جلوگیری از اتلاف انرژی و یکسان سازی دما در تمام سینی های واگن
- حفظ خاصیت سبزیجات و از بین نرفتن آنها در فرایند خشک شدن
- سینی هایی از جنس گالوانیزه یا پلی پروپلین بنا به درخواست خریدار
- دارای رطوبت سنج و دمپر های حرارتی بنا به درخواست خریدار (دمپر حرارتی برای جلوگیری از عبور دود به منطقه دیگر در مسیر کانال هوا استفاده می شود.)
- دارای دریچه ی بازدید
- دارای پایه و چرخ های ترمز دار جهت سهولت در جابه جایی دستگاه
- امکان تغییر ارتفاع دستگاه برای محیط هایی با محدودیت ارتفاع
- دارای مشعل گازی یا گازوئیلی با توجه به درخواست خریدار
- ساخت دستگاه به صورتخانگی، تک کابین، دو کابین و …
- انتقال رطوبت گرفته شده از گیاهان به بیرون از دستگاه توسط فن های دستگاه
- سرعت عمل بالا و تهیه سبزی خشک بهداشتی تر و با رنگ بهتر
بنابراین برای تولید سبزی خشک با کیفیت، بهداشتی و خوش رنگ خرید دستگاه سبزی خشک کن ضروری می باشد.
تنظیم دما و زمان دستگاه برای خشک کردن سبزی
برای استفاده از دستگاه خشک کن تنها کافی است سبزیجات مورد نظر را شسته و سپس بر روی پارچه ای قرار دهید تا آب آن ها گرفته شود. سپس سبزیجات را بر روی سینی های مخصوص دستگاه قرار دهید و دستگاه را بر روی دمای 65 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.
با گذشت زمان 3 تا 8 ساعت، بسته به نوع سبزی و بافت آن، سبزی شما کاملا خشک خواهد شد. در این مرحله سبزی خشک شده را از درون دستگاه خارج نموده و بر روی پارچه تمیزی پهن کنید. یک تا 2 ساعت به سبزی ها زمان داده تا باقیمانده رطوبت احتمالی درون بافت های آن نیز خارج گردد.
می توانید این سبزی خشک با کیفیت را با دست پودر نموده و در شیشه های خشک و درب دار نگهداری نمایید. دقت داشته باشید که بهتر است هر نوع سبزی خشک را به صورت جداگانه نگه داری کنید و در زمان مصرف به نسبت دلخواه با یکدیگر مخلوط کنید.
پاسخ به برخی سوالات
1.علت زرد شدن سبزی خشک چیست؟
پاسخ: زرد شدن و تغییر رنگ سبزی ها، معمولا در روش خشک کردن سنتی به چشم می خورد. گاه افراد سبزی خود را در مقابل پرتو های نور خورشید خشک می کنند، به همین دلیل این سبزی ها تغییر رنگ داده و زرد می شوند. برای جلوگیری از زرد شدن سبزی بهتر است آن ها را در سایه یا با دستگاه خشک کن سبزی، خشک نمایید.
علاوه بر زرد شدن سبزی به هنگام خشک کردن در هوای آزاد، گرد و غبار و آلودگی هایی نیز بر روی آن ها می نشیند. از این رو توصیه می شود سبزی ها را در دستگاه های سبزی خشک کن خانگی یا صنعتی خشک نمایید.
2.سبزیجات خشک شده بهتر است یا فریز شده؟
پاسخ: خشک کردن سبزیجات یکی از راه های نگه داری سبزیجات است. افراد معمولا در موقعی که سبزیجات به وفور یافت می شوند آن ها را خشک می کنند تا در فصل های دیگر که امکان دسترسی به سبزیجات نیست، به راحتی در دسترس شان باشد. پس یکی از مزایای خشک کردن سبزیجات همین مورد است. مزیت دیگر خشک کردن سبزیجات، ماندگاری بالای آن می باشد. سبزیجات خشک شده ماندگاری خیلی زیادی نسبت به سبزیجات تر دارند.
سبزیجات فریز شده را تنها تا چند ماه می توان نگه داری نمود، این در حالی است که مدت زمان نگه داری و طول عمر سبزیجات خشک شده بسیار بیشتر می باشد. در صورتی که سبزی به درستی خشک شود، دچار کپک زدگی و فساد نخواهند شد.
همچنین ویتامین اسکوربیک اسید در سبزیجات خشک شده معمولا بیشتر از فریز شده می باشد. البته دقت داشته باشید زمانی که سبز را خشک می کنیم، مقدار اندکی از ویتامین های آن در اثر حرارت دادن از بین می رود. لازم به ذکر است که سبزی سرخ شده و فریز شده نیز ویتامین های کمتری در خود دارد.
3.طریقه نگه داری از سبزی خشک باید چگونه باشد؟
پاسخ: بعد از خشک کردن سبزیجات در منزل باید آن ها را در ظروف پلاستیکی یا شیشه ای درب دار بریزید. سپس شیشه ها را در مکانی خشک و خنک قرار دهید. معمولاً سبزیجات خشک تا ۱ سال قابل نگه داری هستند و بعد از آن کیفیت خود را از دست می دهند.
4.تفاوت خشک کردن سبزیجات خرد شده با سبزی های سالم چیست؟
پاسخ: زمانی که سبزیجات به صورت خرد شده، خشک شوند، راحتتر و سریعتر خشک می شوند، اما ممکن است عطر سبزی شما کمتر شود.
5.چرا سبزیجات خشک شده کپک می زنند؟
پاسخ: یکی از مهم ترین نکاتی که باید در مورد خشک کردن سبزیجات در منزل رعایت کنید، خشک شدن کامل سبزیجات است برای این کار باید در زمان خشک شدن چندین بار سبزیجات را زیر و رو کنید و بعد از این که همه سبزی ها خشک و شکننده شدند، آن ها را بسته بندی کنید.
6.چه سبزیهایی را می توان خشک کرد؟
پاسخ: شما می توانید انواع سبزی مثل نعنا، ریحان، مریم گلی، شوید، گشنیز، رزماری، سبزی قرمه، برگ سیر، شنبلیله، ترخون، آویشن و … را در خانه خشک کنید.
7.بهترین روش خشک کردن سبزی های معطر چیست؟
پاسخ: بهتر است سبزی های معطر را بعد از شستشو، بدون خشک کردن به صورت دسته ای ببندید و سپس در فضای آزاد آویزان کنید تا عطر خود را بهتر حفظ کنند.
8.نحوه مصرف سبزی خشک شده چگونه است؟
پاسخ: قبل از استفاده در غذا باید سبزی خشک شده را مدت ۳ الی ۴ ساعت بگذارید در آب خیس بخورد. سپس آنها را آبکشی کنید و در نهایت داخل غذا بریزید. این سبزی ها نیازی به سرخ شدن ندارند. می توان برای پخت سبزی پلو، سبزی خیس خورده را لا به لای برنج بریزید.
9.علت سیاه شدن سبزی خشک چیست؟
پاسخ: مهم ترین علت سیاه شدن سبزی خشک قرار گرفتن سبزی ها در دمای بالا یا زیر نور مستقیم خورشید است. اگر با خودتان فکر میکنید که چگونه سبزی خشک کنیم که سبز بماند بهتر است بدانید که خشک کردن سبزی با حرارت پایین یا در سایه موجب میشود تا سبزی ها بعد از خشک شدن سبز بمانند و از طرفی ویتامینهای خود را نیز بیشتر حفظ کنند.
در این متن، انواع روش های خشک کردن سبزی ها بررسی شد. با توجه به این مطالب گفته می شود که خشک کردن سبزی با استفاده از دستگاه های خشک کن میوه و سبزی بهترین و مناسب ترین روش برای خشک کردن می باشد. با استفاده از دستگاه خشک کن سبزی، محصولات شما علاوه بر ماندگاری بالا، کیفیت و رنگ بهتری نیز خواهند داشت.
افرادی که زمان کافی برای خرید حضوری انواع دستگاه های میوه خشک کن را ندارند، می توانند خرید خود را به صورت آنلاین و غیر حضوری از فروشگاه تجهیز صنعت تهران انجام دهند.
شما همراهان عزیز، برای تهیه انواع دستگاه میوه خشک کن، می توانید به صورت غیر حضوری به سایت فروشگاهی تجهیز صنعت تهران به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نمایید و نسبت به سفارش و خرید و ارسال آن، اقدام نمایید:
tajhizsanati.com
و یا به صورت حضوری همه روزه عصرها به آدرس زیر مراجعه نمایید:
تهران، بزرگراه امام علی (یا از مسیر دیگر: صیاد شیرازی)، میدان سبلان، خیابان حیدری (لشکری سابق)، انتهای خیابان رضایی، روبروی مسجد ائمه اطهار، نبش کوچه خواص، پلاک36
برای هماهنگی بیشتر و پاسخ سوال های خود با شماره های زیر تماس بگیرید:
02186125233 -09194855963- 09926291231 – 09194855983
و. پوریانی – مدیریت بلاگ سایت تجهیز صنعت تهران
مطالب زیر را حتما بخوانید:
قوانین ارسال دیدگاه در سایت
- چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
- چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
- چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
- چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
- چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران